Close

Gândurile negative trimise banilor vă pot bloca prosperitate. Atâta vreme cât vă raportaţi la ei fără ataşament sau lăcomie, banii sunt o binecuvântare. Îmbunatăţiţi-vă relaţia cu banii! Fortificaţi-vă chakra 1!

Prosperitatea nu înseamnă doar bani, înseamnă, de asemenea, succesul în altele aspecte ale vieţii, în relații personale, aduce noroc şi armonie pentru noi și cei din jurul nostru. Ea aduce schimbări benefice în toate categoriile de viață și ajută în atingerea obiectivelor.

Trebuie să tratăm banii cu respect, nici să îi cheltuim necugetat, nici să fim zgârciţi. Odată cu fluxul constant de bani, putem stabili puterea noastră putem ajuta societatea să devină un loc mai bun de a trai.

Toată lumea merită să fie fericită și fericire stă în propriile mâini, la fel ca şi atragerea abundenței și prosperităţii.

Gândurile pozitive cu credinţă în ele, pot aduce o viață pozitivă. Dacă vom trăi cu confuzii, îndoieli și alte negativităţi, visele noastre nu vor deveni realitate.

Folosiţi în apropierea dvs. simboluri care atrag Abundenţa şi Prosperitatea. Acestea pot fi desenate sau confecţionate din diverse materiale. Ele sunt impregnate cu un plus de putere dacă sunt făcute din cristale sau pietre semipreţioase.

Sunt multe simboluri folosite în acest scop, în diverse sisteme.

Puteţi folosi diverse tehnici specifice atragerii prosperităţii în viaţa dvs. Succes!

Simboluri

RUUF

RUUF este un simbol ce poate fi activat mental prin vizualizare si intentie, ce  activeaza cel mai puternic flux de abundenta si dragoste, orice limitare se  dizolva.

Steaua MidasSimbolul de Abundenţă şi prosperitate

Steaua Midas este un simbol folosit în mai multe sisteme. Simbolul poate fi trasat pe bani, inclusiv pe cei pe care îi primim, sau, de asemenea, desenat pe o bucată de hârtie și se păstrează în grila Reiki pentru a asigura banilor curgere liberă și abundență sau desenul pus în portofel. Se spune că dacă o linie roșie este trasată sub simbol crește puterea simbolului, de asemenea, energia devine mult mai puternică.

 

Nephta

Nephta este simbolul care  atrage  banii  sau magnetul care atrage bani. Pentru a aduce succes financiar se poate desena si pe portofel.

 

Nodul Mistic: Simbol angelic pt prosperitate

  

Numit şi nodul nesfârşit (infinit), nodul eternităţii, sau nodul dragostei, nodul mistic este un simbol norocos, întâlnit adeseori în talismanele chinezesti, în India, Mongolia, etc. Are multiple beneficii.

Câteva sugestii de afirmaţii:

„Iubesc banii şi ei mă iubesc pe mine şi vin cu uşurinţă spre mine din diverse surse şi în mai multe moduri!ˮ

„Dumnezeu este sursa prosperităţii mele!ˮ

„Dezleg acum orice legământ de sărăcie pe care l-am facut in aceasta viata sau în altă viaţă. Cer ca toate efectele acestor legăminte de sărăcie să fie dizolvate sau transformate in lumina acum, si inlocuite cu programe de prosperitate si abundenta pe numele…….

„Iubesc banii si banii ma iubesc pe mine ………… , sunteţi un mod actual de manifestare a energiei divine! Mă iert pe mine pentru că am gândit negativ şi am creat posibilitatea lipsurilor, neajunsurilor şi suferinţelor ! Mă iert şi mă iubesc ! De aici înainte sunt un canal perfect al iubirii, abundenţei, prosperităţii şi fericirii divine !ˮ
Multumesc Doamne!

Ritual pentru spor

Eu …..   (prenumele) sunt magnetul care atrage prosperitate si abundenta, iubire si armonie, sunt in echilibru si armonie cu legile divine.
Doamne dăruieşte-mi sănătate, pace, spor şi binecuvântează-mă în fiecare clipă a vieţii mele!

Multumesc Doamne!

 

Trimite și prietenilor

4 Comments

 • Alina Posted 12 octombrie 2020 7:07

  Buna ziua, as dori sa fauresc lumanari verzi pentru abundenta si prosperitate. care dintre simblurile de mai sus este potrivit pentru a fi desenat/transpus pe lumanare?

 • Alina Posted 12 octombrie 2020 7:59

  Buna, as vrea sa fauresc lumanari verzi pentru abundenta/ prosperitate. Care dintre simbolurile de mai sus ar fi potrivit pentru a fi desenat sau transpus pe lumanare? Multumesc!

  • Terapii Alternative Posted 12 octombrie 2020 10:35

   Buna ziua.
   Simbolurile Nephta si Nodulul Mistic sunt cele mai potrivite simboluri pentru a fi desenate pe obiecte. Pentru ca ele atrag, nu trebuie neaparat o intentie pentru asta.

 • Alina Posted 12 octombrie 2020 11:46

  Ma gandeam ca lumnarea v-a arde si nu stiam daca este ok sa dispara impreuna cu ea simbolul…

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button