Close

Politica de confidentialitate

I. Informatii generale

Acest document are rolul de a v─â informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, ├«n contextul utiliz─ârii paginii de internet www.terapiialternative.ro. (ÔÇ×Site-ulÔÇŁ)

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dac─â sunte╚Ťi vizitator al site-ului www.terapiialternative.ro, pot fi prelucrate datele dumneavoastr─â cu caracter personal pe care le furniza╚Ťi ├«n mod direct ├«n contextul utiliz─ârii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furniza╚Ťi ├«n cadrul sec╚Ťiunii de contact / inscriere la newsletter / comentarii / plasarea comenzilor, ├«n m─âsura ├«n care ne contacta╚Ťi ├«n acest fel.

III. Scopurile și temeiurile prelucrării

Dac─â sunte╚Ťi Utizitator/Abonat sau Cumpartor pe Site-ul www.terapiialternative.ro, datele dumneavoastr─â cu caracter personal pot fi prelucrate astfel:
ÔÇô Pentru a raspunde solicitarilor pe care le transmiteti prin formularul de contact sau prin comentarile in sectiunea blog.ÔÇĘTemei: Prelucrarea datelor dumneavoastr─â pentru acest scop are la baz─â consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â, dac─â alege╚Ťi s─â furniza╚Ťi numele si adresa de email in formularul de contact, respectiv in formularul de comentarii din sectiunea blog. Furnizarea datelor dumneavoastr─â ├«n acest scop este voluntar─â.
ÔÇô Pentru activit─â┼úi de comunicare si marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distan┼ú─â (e-mail), de comunic─âri comerciale privind produsele ┼či serviciile oferite prin intermediul Site-ului.ÔÇĘTemei: Prelucrarea datelor dumneavoastr─â pentru acest scop are la baz─â consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â, dac─â alege╚Ťi s─â furnizati numele si adresa de email in formularul corespunzator in vederea inscrierii la newsletter. Furnizarea datelor dumneavoastr─â ├«n acest scop este voluntar─â.ÔÇĘPentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunic─âri pute╚Ťi folosi op┼úiunea de la finalul fiec─ârui e-mail primit sub forma de newsletter.
ÔÇô Pentru activitatea comerciala, atunci cand plasati o comanda pe site-ul www.terapiialternative.ro. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastr─â pentru acest scop are la baz─â consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â, dac─â alege╚Ťi s─â plasati o comanda pe site-ul www.terapiialternative.ro. Furnizarea datelor dumneavoastr─â ├«n acest scop este voluntar─â.

IV. Durata prelucrării datelor

Ca principiu, datele dumneavoastr─â cu caracter personal vor fi prelucrate at├ót c├ót este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare men╚Ťionate mai sus.ÔÇĘDac─â v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor ├«n scop de newsletter, va ├«nceta prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n acest scop, din momentul primirii solicitarii, f─âr─â ├«ns─â a afecta comunicarile trimise anterior.

V. Dezv─âluirea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastr─â personale pot fi dezv─âluite c─âtre parteneri, c─âtre ter╚Ťe persoane sau entit─â╚Ťi ori c─âtre autorit─â╚Ťile publice centrale/locale, ├«n urm─âtoarele cazuri exemplificativ enumerate:ÔÇĘÔÇó ├«n situatia ├«n care onorarea comenzii necesita acest lucru
ÔÇó ├«n situa╚Ťiile ├«n care aceast─â comunicare ar fi necesar─â pentru atribuirea de premii sau alte facilit─â╚Ťi persoanelor vizate, ob╚Ťinute ca urmare a particip─ârii lor la diverse campanii promo╚Ťionale organizate prin intermediul Site-ului;
ÔÇó atunci c├ónd dezv─âluirea datelor cu caracter personal este prev─âzut─â de lege.

VI. Drepturile de care beneficia╚Ťi

├Än condi╚Ťiile prev─âzute de legisla╚Ťia ├«n materia prelucr─ârii datelor cu caracter personal, ├«n calitate de persoane vizate, beneficia╚Ťi de urm─âtoarele drepturi:
ÔÇó dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activit─â╚Ťile de prelucrare, conform celor descrise ├«n prezentul document;
ÔÇó dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a ob╚Ťine confirmarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum ╚Öi detalii privind activit─â╚Ťile de prelucrare precum modalitatea ├«n care sunt prelucrate datele, scopul ├«n care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
ÔÇó dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a ob╚Ťine corectarea, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum ╚Öi completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicat─â fiec─ârui destinatar la care au fost transmise datele, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru se dovede╚Öte imposibil sau presupune eforturi dispropor╚Ťionate.
ÔÇó dreptul de a v─â adresa Autorit─â┼úii Na┼úionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal sau instan╚Ťelor competente, ├«n m─âsura ├«n care considera╚Ťi necesar.
ÔÇó dreptul la ╚Ötergerea datelor, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, (ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇŁ), ├«n cazul in care se aplic─â unul dintre urm─âtoarele motive:
ÔÇô acestea nu mai sunt necesare pentru ├«ndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
ÔÇô ├«n cazul ├«n care este retras consim╚Ť─âm├óntul ╚Öi nu exist─â niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
ÔÇô ├«n cazul ├«n care persoana vizat─â se opune prelucr─ârii ╚Öi nu exist─â motive legitime care s─â prevaleze;
ÔÇô ├«n cazul ├«n care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
ÔÇô ├«n cazul ├«n care datele cu caracter personal trebuie ╚Öterse pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale;

Pentru orice ├«ntreb─âri suplimentare cu privire la modul ├«n care datele cu caracter personal sunt prelucrate ╚Öi pentru a v─â exercita drepturile men╚Ťionate mai sus, v─â rug─âm s─â v─â adresa╚Ťi la adresa de email: .

Aceast─â pagin─â de internet folose╚Öte fi╚Öiere de tip cookie. Pentru mai multe informa╚Ťii cu privire la modul ├«n care se folosesc aceste fi╚Öiere, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi urm─âtorul link:┬áhttps://www.terapiialternative.ro/politica-cookies/.

Ultima actualizare: 8 februarie 2021

Trimite și prietenilor
Call Now Button