Close

Sfaturi practice, uşor de implementat, care să vă ajute să vă schimbați si vindecati viata, sa va creeti o viaţă mai împlinită şi mai fericită.

Îţi poţi vindeca viaţa  făcând doar lucruri simple sip e placul tau.

Schimbă gândurile pe care le gândeşti și cuvintele negative pe care le rosteşti.

Fă în aşa fel încât să te mulţumești cu tine insuti, în loc să-i mulţumeşti pe alţii

-ma iert

-ma eliberez

-ma iubesc

Ma iert! Iertați-vă eu pe eu pentru greselile făcute si acceptatile ca lectii de viata binecuvantate de Dumnezeu.

Ma eliberez! Va eliberati de toate programele cu care ati venit in aceasta viata sau pe care le-ati creat in aceasta viata (tristeţe; melancolie;  amărăciune; incapacitatea de a dărui iubire propriei persoane sau altora; neputinţa de a ierta; simţ critic exagerat; ură; abandonare; trădare;  deznădejde; disperare; singurătate;   rătăcire;  absenţa iubirii primaite;  ajutor neprimit; durere sufletească; insecuritate;  exaltare;   vulnerabilitate; anxietate ;  disperare; îngrijorare; eşec; dezgust;  nervozitate; neajutorare;  lipsă de speranţă; plâns;  descurajare;   respingere;  mâhnire; – insuficienţă biliară datorită îndepărtării de scopul vieţii.  – lipsa preocupării spiritual; refuzul de a învăţa din experienţele pe care ţi le oferă viaţa şi astfel ele se tot repeata; anxietate; paranoia; teama de a nu înţelege sau de a folosi capacităţile extrasenzoriale; confuzie; traume fizice;  certuri şi bătăi; abuzuri fizice, mentale, verbale sau sexuale;  stresul pe termen lung;

respingerea; convingerile negative legate de sine sau de alte persoane; bolile fizice; sentimentul de inferioritat;  interiorizarea sentimentelor;neglijarea sau abandonarea; furie; mânie;  amărăciune;   vinovăţie; ură;   resentiment;   depresie; frustrare;  indecizie; panică; teroare; acuzarea/învinovăţirea altor persoane; groază; teamă;  oroare;   supărare; revolta; sentimente de vinovăţie; frica nejustificată faţă de diferite subiecte (apă, întuneric, necunoscut, oameni, aglomeraţie, bătrâneţe, boală; lipsa preocupării spiritual; tulburări emoţionale ; plăcere exagerată de a mânca; perturbarea funcţiei de reproducere; agresivitate sexuală, verbală sau fizică; comportament ostil faţă de sexul opus, dezgust, respingere; umilire;  gelozie; nerăbdare; pasiune /desfrâu; copleşire; orgoliu; mândrie; ruşine; şoc; lipsa increderii in sine; stare de nesiguranţă; comportament violent datorită lipsei de siguranţă; stare de mânie; dezordine în gândire; imposibilitatea obţinerii a ceea ce este necesar pentru existent; învinovăţirea altor persoane;  spaimă; frica de saracie).

Constietizand ca va eliberati de aceste programe luați decizia de a fi liber. Tot ceea ce s-a întâmplat vreodată în viața dumneavoastră s-a întâmplat cu un motiv. Nu mai traiti in trecut. Tot ce ați experimentat s-a încheiat, iar dumneavoastră va-ți învățat lectiile de viata, așadar doar acordați-vă iertarea și continuați-vă viața.

 

  • Ma iubesc! ( Simte)

Eliberați-vă de tot ceea ce vi s-a spus că este imposibil sau nerealist și îngăduiți-vă libertatea de a stabili propriul contract cu Dumnezeu cu privire la ceea ce este posibil pentru dumneavoastră. Analizați toate îndoielile pe care le aveți  si înlocuiți îndoiala cu deschiderea  de a primi tot ce este benefic si inlocuiti ce emotii positive de: regenerare celulară reîntinerire; prosperitate și abundență; armonie; pace în suflet; iubire de sine;  iubire necondiționată; acceptare; ambiţie;  anticipare; bucurie; bunătate; bunăvoinţă; calm; caritate; confort; credinţă; curaj; curiozitate; desfătare;  dorinţă; empatie; entuziasm; fericire; generozitate; hotărâre; iertare;  interes;  iubire;  încredere;  minunare; modestie; mulţumire,; onoare; pace;  pasiune;  prietenie; răbdare; recunoştinţă; satisfacţie; smerenie; speranţă; surpriză; voinţă; detaşare. Multumesc Doamne.

„Fii conştient de gândurile tale si inţelege că toate gândurile pe care le repeţi, contrare esenţei tale divine eterne, te împiedică să trăieşti viaţa plină de bucurie și împlinire pe care o meriți. Conştientizează că nu există accidente în universul nostru inteligent. Dă-ţi seama că din tot ceea ce apare în viaţa ta ai ceva de învăţat. Apreciază fiecare fiinţă şi fiecare lucru din viaţa ta.

Spune-ţi ţie însuţi de mii de ori  pe zi:

-ma iert

-ma eliberez

-ma iubesc

Ma accept asa cum sunt / sunt cel care sunt şi totul este în regulă.

Sa va fie de folos!

Maria Bican

 

 

Trimite și prietenilor

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button