Close

Batem la usa noului an cu un bagaj voluminos al experientelor noastre, cu emotii si amintiri. Culegem ce am semanat. Acum avem posibilitatea sa separam emotiile negative de cele pozitive. Divinitatea ne ajuta sa facem aceasta separare si sa luam cu noi in noul an doar emotiile pozitive spunand urmatoarele rugaciuni astfel:

-Doamne Dumnezeule Tata Ceresc eu………(prenumele) ma abandonez in mainile tale, Doamne vino in inima mea (va opriti gandurile si il simititi in inima voastra pe Dumnezeu). –Doamne cer  prezenta Ta in inima mea, in fiecare clipa a vietii mele, spre a fi in pace si armonie cu mine insumi si cu toti cei din jurul meu.

Atunci cand noi ne rugam, Dumnezeu ne asculta, dar noi nu stim sa il ascultam pe Dumnezeu atunci cand ne vorbeste, deoarece mintea noastra zumzae (de  ganduri) si noi nu il auzim. Asadar faceti liniste in mintea voastra si simtiti-l pe Dumnezeu in inima voastra.

Aceasta scurta rugaciune este acceptul nostru la  invitatia permanenta a lui Dumnezeu de a ne reaminti cine suntem si pentru ce am venit aici si care este misiunea noastra. Sa deschidem, asadar, usa inimii noastre lui Dumnezeu, rugandu-l sa-si faca salas acolo, spre a ne calauzi cu Gratia Sa in Noul An.

-Doamne Dumnezeule Tata Ceresc, Creator Divin, multumesc pentru lectiile mele binecuvantate de viata pana in acest moment si afirm ca am invatat din ele.

-Doamne Dumnezeule Tata Ceresc, Creator Divin prin tine ma iert pe mine …..(prenumele), prin tine ii iert pe toti cei care mi-au gresit, prin tine ii rog pe toti sa ma ierte daca le-am gresit.

-Multumesc Doamne pentru intelepciunea daruita de a culege tot ceea ce imi este de folos, spre a pasi in Noul An cu speranta si incredere, sanatate, cu certitudinea prezentei Tale in inima mea, in fiecare clipa a vietii mele, spre a fi in pace si armonie cu mine insumi si cu toti cei din jurul meu.

– Multumesc Doamne ca ai  trimis Duh Sfant in fiecare celula a corpului meu cu informatia de celula sanatoasa, sanatate si vitalitate maxima, regenerare celulara, reintinerire.

Multumesc Doamne ca am  curatat, vindecat si armonizat toate aspectele  vietii mele (aspecte  feminine si masculine) cu vibratia inalta a Iertarii, Iubirii si Luminii tale,

Multumesc Doamne pentru reintregirea sufletului meu cu toate particolele sufletului meu care au fost luate, date sau imprastiate de la mine (valabil pentru cei care au obiceiul sa multumeasca din suflet si astfel isi pierd  fragmente de suflet, sau pentru cei care nu pot ierta).

Multumesc Doamne pentru reintoarcerea la mine …..(prenumele) a harurilor si darurilor primite de mine prin Drept Divin la nastere.

Multumesc Doamne si accept tot ce vine de la tine pentru a trece cu usurinta schimbarile vietii, stiind ca acestea imi calea pentru trezirea mea spirituala, spre binele meu suprem.

Multumesc Doamne ca m-ai intarit cu cele mai bune ganduri de iubire neconditionata, fericire, credinta, iertare, multumire, dragoste si bucurie, spre a fi in echilibru si armonie cu legile Divine.

Multumesc Doamne ca ai trimis Binecuvantari Divine peste toata lumea acestui Pamant, peste prietenii mei, peste familia mea si spre mine …. (prenumele).

Multumesc Doamne ca ai plantat in sufletul meu semintele iertarii, iubirii, rabdarii, a prosperitatii si abundentei Divine.

Multumesc Doamne ca fiecare celula a corpului meu este binecuvantata cu sanatate, lumina si iubire, fericire, ca sa pot cunoaste bucuria vietii asa cum Tu mi-ai daruit-o.

Multumesc Doamne ca ai ancorat Mintea Ta Dumnezeiasca cu Lumina Intelepciunii si luminii tale  in mintea mea, ca toate emotiile captive inclusiv fricile sunt dizolvate, iar eu sa ma stiu permanent in siguranta. Multumesc Doamne. 

Asa este si asa va fi!

SA VA FIE DE FOLOS!

Trimite și prietenilor

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button