Close
Fizica cuantic─â este disciplina care studiaza campul energetic al corpului uman. 
Tipurile de energie asimilate de structura bio-energetică complexă care este corpul uman sunt: energia cosmică, lumina soarelui, aerul respirat, HRANA pe care o consumăm (foarte importantă în reechilibrarea organismului) și energia magnetică (cea a pământului).
Chakrele sunt esen╚Ťiale pentru func╚Ťionarea corpului, simptomele de boal─â debut├ónd ini╚Ťial ├«n chakre, deci ├«n corpul energetic al omului, ├«nainte de a se manifesta ├«n structura sa fizic─â. Toate g├óndurile, emo╚Ťiile ╚Öi ac╚Ťiunile sunt ├«nmagazinate ├«n corpurile noastre, in chakre, meridiane si toate structrile corpului uman.
Atunci c├ónd corpul si  chakrele inmagazineaza emotii si energii negative datorate gandurilor, cuvintelor si actiunilor  negative, unele  chakre risc─â s─â se blocheze ╚Öi fluxul energetic va fi obturat ├«n zona respectiva, cauz├ónd simptome si boli.
Consecin╚Ťele anumitor blocaje energetice ale fiec─ârui c├ómp energetic:
Chakra 1 Chakra Muladhara sau Chakra radacina – c├ómpul vital

Dac─â sunt probleme la nivelul glandelor suprarenale, la nivelul sistemului osos ╚Öi a p─âr╚Ťilor tari din organism (oase, coloan─â, m─âduva spin─ârii, cartilaje, ligamente, din╚Ťi), la nivelul organelor inferioare (rect, anus, intestine, prostat─â, vezic─â urinar─â, vagin, uter) sau este afectat procesul form─ârii celulelor sanguine, atunci exist─â un blocaj la nivelul chakrei 1 (chakra r─âd─âcin─â) ╚Öi este afectat c├ómpul vital al organismului. Chakra 1 este situat─â ├«ntre labii ╚Öi anus – la femei ╚Öi ├«ntre anus si scrot – la b─ârba╚Ťi. Afectarea c├ómpului vital al organismului, poate genera ├«n timp pierderea leg─âturii cu p─âm├óntul, cu energia magnetic─â subtil─â (yin) a p─âm├óntului ╚Öi se poate manifesta ├«n primul r├ónd ca o sc─âdere a vitalit─â╚Ťii. De asemenea, deficitul energetic pe chakra r─âd─âcin─â poate determina instabilitatea emo╚Ťional─â, acumulare de energii uzate care nu se mai descarc─â ├«n p─âm├ónt, persoana devine aerian─â ╚Öi se rupe de lumea material─â, apar pierderi financiare, imposibilitate de a-╚Öi administra c├ó╚Ötigurile sau de a mai men╚Ťine un loc de munc─â, omul devine ne├«ndem├ónatic iar ├«n planul corpului fizic ÔÇô impoten╚Ť─â ╚Öi frigiditate.

Chakra 2 – c├ómpul control-semnalizare
Dac─â o persoan─â manifest─â depresie, confuzie mental─â, lipsa de ├«ncredere ├«n for╚Ťele proprii iar afec╚Ťiunile din organism vizeaz─â: s├óngele, limfa, secre╚Ťiile, sperma, sucurile digestive, rinichii, vezica urinar─â, colonul transvers, secretia de estrogen ╚Öi progesteron, atunci blocajul energetic se manifest─â la nivelul chakrei 2 ╚Öi afecteaz─â bioc├ómpul control-semnalizare al organismului. Chakra 2 (chakra sexualit─â╚Ťii) este sediul Sinelui, al ╚śarpelui Kundalini (sist.ayurvedic), este specific─â instinctelor, caracterizat─â de energia apei ╚Öi a Lunii ╚Öi determin─â for╚Ťa interioar─â a fiin╚Ťei umane. Chakra doi face parte din Triunghiul Inferior al centrilor energetici principali, care impreun─â cu chakra 1 ╚Öi chakra 3 caracterizeaz─â Omul, energia teluric─â ╚Öi leg─âtura cu Pam├óntul. Blocajele chakrei 2 mai pot aduce probleme de sexualitate, de raportare la via╚Ť─â, la na╚Ötere, la Dumnezeu, scad s─ân─âtatea pe structurile energetice, pentru c─â chakrele 1 ╚Öi 2 reprezint─â s─ân─âtatea la nivel fizic. Centrii energetici 1 ╚Öi 2 sunt foarte dezvolta╚Ťi la sportivii de performan╚Ť─â, la aviatori, la cei care lucreaz─â la ├«nal╚Ťime.

descărcarea energiei acumulate prin deblocarea ch.1 și 2
Complexele ╚Öi frustr─ârile acumulate ╚Öi nerezolvate ├«n via╚Ť─â, stocate ├«n subcon╚Ötient ╚Öi la nivel con╚Ötient, la nivel de Sine Inferior, creeaz─â blocajele majore la nivelul acestor doi centri energetici. Deblocarea ╚Öi reechilibrarea acestor 2 chakre se poate face prin sport, meditatie, reiki, masaj terapeutic, hrana compatibil─â cu nivelul vibrational al chakrelor 1 ╚Öi 2, cursuri de dezvoltare personal─â ├«n care componenta psihologic─â s─â v─â ajute s─â con╚Ötientiza╚Ťi sursele emo╚Ťionale interioare care creeaz─â blocajele, sa le identifica╚Ťi, s─â le ├«n╚Ťelege╚Ťi ╚Öi s─â transforma╚Ťi acele emo╚Ťii ╚Öi sentimente negative ├«n energie pozitiv─â.
Chakra 3 – c├ómpul de protec╚Ťie
Dac─â o persoan─â manifest─â simptome ╚Öi afec╚Ťiuni la stomac, ficat, splin─â, pancreas, duoden, colon transvers atunci trebuie analizat─â chakra plexului solar (chakra 3), care genereaz─â ╚Öi ├«ntre╚Ťine c├ómpul de protec╚Ťie al organismului. De acest bioc├ómp depinde inclusiv imunitatea ├«ntregului corp ├«n fa╚Ťa bolilor virale ╚Öi bacteriene. C├ónd r─âci╚Ťi, de exemplu, mai ├«nt├ói v─â scade c├ómpul de protec╚Ťie, apoi se instaleaz─â r─âceala ├«n organism, nu invers. C├ómpul de protec╚Ťie al organismului este cel care scade ├«n cazul atacurilor energetice de orice natur─â sau ├«n momentele ├«n care apar st─ârile de fric─â. Astfel, pot fi provocate accident─âri, diminuarea rezisten╚Ťei la stres, sc─âderea capacit─â╚Ťii de concentrare, a calmului interior, a clarit─â╚Ťii ├«n g├óndire ╚Öi blocarea deschiderii c─âtre lumin─â ╚Öi energii de vibra╚Ťie superioar─â. Un c├ómp de protec╚Ťie puternic amplific─â determinarea ╚Öi curajul unui om. Cu c├ót cre╚Öte dependen╚Ťa unui om de medicamente, cu at├ót mai mult puterea de regenerare pe cont-propriu a unui organism, scade.
Chakra 4 – c├ómpul de contact informa╚Ťional teluric
Un blocaj al chakrei inimii, chakra 4 (care genereaz─â c├ómpul de contact informa╚Ťional teluric) poate crea o boal─â de inim─â, de pl─âm├óni, a problemelor dermatologice. Pot ap─ârea astmul, depresia, dezechilibrul emo╚Ťional, incapacitatea de a iubi, de a se bucura de via╚Ť─â, determin─â lipsa milei ╚Öi a compasiunii. Chakra inimii mai este cunoscut─â ╚Öi sub demunirea de chakra iubirii ╚Öi aici este sediul Sufletului, a F─âr├ómei Divine pe care o primim ├«mprumut de la Divinitate ├«nainte de a na╚Öte. Energetic vorbind, face parte din zona median─â ╚Öi este chakra prin care se manifest─â Iubirea Divin─â. A nu se confunda cu iubirea de la nivel de Sine, care este generat─â de la nivelul chakrei 2 (╚Öi care este iubirea karmic─â), cea care este apanajul naturii umane, telurice. Chakra 4 ╚Öi activitatea inimii este ├«n strans─â leg─âtur─â cu chakra 2 ╚Öi activitatea glandelor suprarenale, care produc adrenalina (hormonul care regleaz─â ritmul cardio-respirator si unul dintre hormonii de baz─â ai sistemului nervos central).
C├ónd iubirea este complet─â, ea se maifest─â la toate cele trei nivele, ├«n toate structurile: mental (chakra 6, din triunghiul energetic superior), sufletesc (chakra inimii,4 ) ╚Öi fizic (chakra 2, triunghiul inferior). Iubirea este cel mai benefic program divin, prin vibra╚Ťia c─âruia omul poate evolua ╚Öi se poate ├«n─âl╚Ťa ╚Öi vindeca, reunind Trinitatea pe care o gasim ├«n cre╚Ötinism.
Echilibrul energetic al întregii structuri umane
Simbolul Crucii, ├«ntret─âierea bra╚Ťelor Crucii se face la nivelul Inimii, asigur├ónd echilibrul ├«ntre lumea spiritual─â (chakrele 7 ╚Öi 6) ╚Öi lumea materiala, teluric─â (chakrele 1 ╚Öi 2), pe vertical─â (energie masculin─â, electric─â, yang) ╚Öi pe orizontal─â (energie feminin─â, magnetic─â, yin). Chakra 4 echilibrat─â ╚Öi cur─â╚Ťat─â de programe ╚Öi condi╚Ťion─âri dob├óndite de la familie, societate, prieteni, este o chakr─â care confer─â s─ân─âtatea total─â a inimii ╚Öi a ├«ntregii structuri umane, energetic ╚Öi anatomic. Chakra 4 este sediul nemul╚Ťumirilor voastre, a lipsei de iubire, inclusiv a iubirii de sine, toate acumulate ╚Öi nerezolvate, care scad for╚Ťa bioc├ómpului de contact informa╚Ťional teluric. Iubirea are mai multe grade de evolu╚Ťie ╚Öi fiecare atragem ├«n via╚Ťa noastr─â oamenii ╚Öi iubirile corespunz─âtoare nivelului nostru de evolu╚Ťie.

Iertarea ╚Öi iubirea – cele doua medicamente ale inimii voastre
La nivelul chakrei 4 apar o serie de diferen╚Ťe ├«ntre femei ╚Öi b─ârba╚Ťi, ├«n sensul c─â centrii energetici ai s├ónilor, ├«n cazul femeilor, sunt deschi╚Öi, iar ├«n cazul b─ârba╚Ťilor sunt ├«nchi╚Öi. ├Än cazul femeilor, c├ónd se sup─âr─â pe o persoan─â de sex feminin (mama, sor─â, bunic─â etc) – se blocheaz─â centrul energetic al s├ónului st├óng, iar c├ónd se sup─âr─â pe o persoan─â de sex masculin – se blocheaz─â centrul energetic al s├ónului drept. Sup─âr─ârile grave ╚Öi refuzul iert─ârii, pot duce ├«n timp la tumori mamare. Cancerul, din punct de vedere energetic, este o entitate care se aga╚Ť─â ├«n bioc├ómpurile structurii umane, cu aproximativ 3 ani ├«nainte de a se manifesta ├«n fizic. Vibra╚Ťia refuzului de a ierta, creeaz─â blocaje energetice care genereaz─â bre╚Öe ├«n bioc├ómpul de protec╚Ťie al organismului, instal├óndu-se astfel boala ├«n structurile biologice. Acesta este un subiect extrem de amplu, pe care ├«l vom putea detalia pe parcursul mai multor cursuri ╚Öi seminarii. P├ón─â atunci, ├«nv─â╚Ťa╚Ťi s─â ierta╚Ťi cu toat─â fiin╚Ťa voastr─â.
Chakra 5 – c├ómpul de emisie al organismului
Dac─â o persoan─â are probleme cu tiroida, deregl─âri ale hormonilor tiroidieni ╚Öi a func╚Ťiilor glandelor paratiroide, spondiloz─â cervical─â este necesar s─â verific─âm chakra comunic─ârii, chakra 5 sau chakra g├ótului. Aceasta genereaz─â ╚Öi men╚Ťine c├ómpul de emisie al organismului. Dezechilibrele c├ómpului de emisie determin─â repercursiuni asupra intui╚Ťiei, inteligen╚Ťei, tr─âirilor spirituale dincolo de spa╚Ťiu ╚Öi timp, aceasta fiind poarta de intrare a emo╚Ťiilor. Blocarea acestui c├ómp duce la acumul─âri de energie negativ─â, ce dau ├«n timp, manifest─âri organice, somatiz─âri. Automat, vor fi influen╚Ťate activit─â╚Ťile telepatice, clarviziunea etc (chakra 6). Astfel, ar fi bine s─â g─âsim cele mai bune c─âi de comunicare, s─â exprim─âm tot ceea ce sim╚Ťim ╚Öi g├óndim, ├«ntr-un mod echilibrat, pentru a evita crearea blocajelor energetice la acest nivel. Chakra 5 este primul centru energetic care compune Triunghiul Superior, cel care asigur─â leg─âtura cu Divinitatea. Este influen╚Ťat─â ├«n mod direct de chakra inimii ╚Öi de chakra celui de al treilea ochi.
Chakra 6 – c├ómpul de recep╚Ťie al sistemului energetic uman
C├ónd o persoan─â acuz─â ├«n mod frecvent dureri de cap, tulbur─âri de somn, probleme la nivelul hipofizei ╚Öi a hormonilor secreta╚Ťi de aceasta, afec╚Ťiuni ale ochilor, urechilor, sinusurilor, sim╚Ťului olfactiv, atunci ar trebui s─â verific─âm chakra 6 sau chakra celui de al treilea ochi. Chakra 6 genereaz─â ╚Öi men╚Ťine c├ómpul de recep╚Ťie al sistemului energetic uman ÔÇô sediul g├óndirii, c├ómpul mental, sediul memoriei. Un blocaj la nivelul acestui c├ómp determin─â confuzii, dezechilibru mental, depresii, scade puterea de concentrare, scade accesul la cunoa╚Öterea universal─â, ├«mpiedic─â rela╚Ťia cu Sinele Suprem. C├ómpul de recep╚Ťie este folosit ├«n influen╚Ťarea mental─â prin sugestie de c─âtre cei instrui╚Ťi s─â fac─â acest lucru, persoane cu un mental extrem de puternic.

 

Glanda pineal─â – secret─â dimetiltritamina sau ÔÇŁmolecula lui DumnezeuÔÇŁ
Anatomic vorbind, la nivelul chakrei 6 se afl─â: hipofiza, glanda pineal─â (cea care secret─â, pe l├óng─â al╚Ťi hormoni, ╚Öi dimetiltriptamina sau ÔÇŁmolecula lui DumnezeuÔÇŁ) ╚Öi trunchiul cerebral. Aici se integreaz─â toate func╚Ťiile organelor corpului, fiind centrul de comand─â al sistemului nervos central, inclusiv al sistemului nervos vegetativ (activitatea tuturor glandelor cu secre╚Ťie intern─â, extern─â ╚Öi mixt─â din organism).
Este influen╚Ťat─â direct de chakra 2 (suprarenalele secret─â adrenalina care este unul dintre cei mai importan╚Ťi neurotransmi╚Ť─âtori ai Sistemului Nervos Central) ╚Öi de chakra 4, chakra Inimii.
Este foarte important s─â v─â studia╚Ťi g├óndurile, s─â le identifica╚Ťi sursele emo╚Ťionale ale acestora ╚Öi s─â v─â urma╚Ťi calea voastr─â c─âtre fericire. Atunci ve╚Ťi face Voie Divin─â. ├Änv─â╚Ťa╚Ťi s─â face╚Ťi diferen╚Ťa dintre fericirea voastr─â ╚Öi fericirea celor din jurul vostru, a so╚Ťului, a so╚Ťiei, a p─ârin╚Ťilor, a copiilor ╚Öi celor care v─â ├«nconjoar─â. A╚Ötept─ârile lor, proiec╚Ťiile dorin╚Ťelor lor pot, de multe ori, s─â nu se identifice cu fericirea voastr─â proprie. Depresivii sau cei care sunt diagnostica╚Ťi cu boli neuro-psihiatrice nu au o rela╚Ťie bun─â cu Divinitatea. Undeva este o ruptur─â la nivel de Sine interior. Este bine s─â descoperi╚Ťi unde este buba interioar─â ╚Öi cum o pute╚Ťi remedia. Totul se face ├«n timp, prin introspec╚Ťie, prin cunoa╚Öterea micro-cosmosului interior. Iar aici nu putem tri╚Öa, nu putem copia, nu putem arde etape. Dumnezeu este fericire ╚Öi iubire divin─â. Nu putem ajunge la acel nivel dac─â suntem neferici╚Ťi, dac─â nu putem ierta, dac─â judec─âm la fiecare pas tot ceea ce mi╚Öc─â ├«n jurul nostru, tr─âind doar prin intermediul orgoliului, nu al respectului de sine.

Chakra 7 – c├ómpul de contact informa╚Ťional cu Universul
Dac─â cineva are probleme la nivel cerebral, la nivelul epifizei ╚Öi al hormonilor secreta╚Ťi de aceasta, ├«nseamn─â c─â exist─â blocaje la nivelul chakrei coroan─â (chakra 7). Genereaz─â c├ómpul de contact informa╚Ťional cu Universul. Blocajele duc la ruptura de lumin─â, p─âr─âsirea de Dumnezeu.
Aceast─â chakr─â este cea mai apropiat─â de lumina divin─â, cu c├ót centru acesta este mai dezvoltat, cu at├ót persoana este mai apropiat─â de Divinitate ╚Öi mai ├«n╚Ťeleapt─â. Pot avea loc atacuri psi ├«n urma c─ârora se blocheaz─â centrii energetici superiori, pentru a se t─âia accesul la lumina divin─â. Blocajele la acest nivel se mai creeaz─â ╚Öi ├«n cazul karmelor grele de neam, al karmelor grele ale p─ârin╚Ťilor ╚Öi a karmei personale care ╚Ťine de g├óndire ╚Öi de raportare la divinitate. Cre╚Öterea vibra╚Ťiei creierului duce automat la accesarea g├óndurilor de vibra╚Ťie ├«nalt─â. Orice g├ónd negativ, orice schem─â de gandire are un punct de plecare ├«n interiorul creierului vostru, la nivel con╚Ötient sau inconstient.
├Än ortodoxie se spune c─â trebuie s─â cobor├óm mintea ├«n inim─â, deci s─â unim Spiritul ╚Öi planul mental cu Sufletul ╚Öi planul emo╚Ťional. Sinele inferior (cel de la nivel de chakr─â 2) s─â fie ╚Öi el, de asemenea unit cu planul emo╚Ťional (chakra 4, chakra inimii). Astfel se asigur─â Unitatea Trinit─â╚Ťii de la nivelul corpului uman (Spirit, Suflet ╚Öi natura uman─â).
Iluminarea spiritual─â spre care se tinde la ora actual─â are ca baz─â, spre surprinderea multora, ancorarea permanent─â ├«n planul material – pentru men╚Ťinerea echilibrului ├«ntregii noastre structuri energetice ╚Öi ├«n╚Ťelegerea pe deplin a tuturor mecanismelor interne – ale corpului uman ╚Öi micro-universului interior ╚Öi apoi externe – ale macro-cosmosului, a modului ├«n care noi putem influen╚Ťa realitatea din jur ╚Öi a efectelor a tot ceea ce ne ├«nconjoar─â asupra noastr─â, ca sistem complex de bioc├ómpuri. S─â nu uit─âm un aspect important: c─â singura constant─â ├«n via╚Ťa noastr─â este SCHIMBAREA, odat─â cu ea noi ├«nv─â╚Ť├ónd ADAPTABILITATEA ╚Öi men╚Ťinerea permanent─â a ECHILIBRULUI ├«n tot ╚Öi ├«n toate.

Sistemul Nervos Central – coordonarea activit─â╚Ťii ├«ntregului organism
Chakrele 1 ╚Öi 2 s─ân─âtoase ╚Öi echibrate sunt cele care asigur─â s─ân─âtatea chakrei 4 (chakra inimii) ╚Öi a chakrei 6 (chakra celui de al treilea ochi), respectiv a c├ómpurilor de contact informa╚Ťional teluric ╚Öi a c├ómpului de recep╚Ťie, deoarece de la nivelul glandelor suprarenale se secret─â unul dintre cei mai importan╚Ťi hormoni endocrini: adrenalina, care pe de o parte men╚Ťine ╚Öi regleaz─â ritmul cardiac, are rol de activator metabolic ╚Öi pe de alt─â parte, este unul dintre cei mai importan╚Ťi neuro-transmi╚Ť─âtori ai sistemului nervos central.
Astfel, cu cat cre╚Öte mai mult nivelul Con╚Ötiin╚Ťei, cu at├ót mai mult avem nevoie de ancore ├«n lumea fizic─â, material─â (reechilibrare permanent─â), pentru c─â ├«n aceast─â via╚Ť─â avem cu to╚Ťii de ├«nv─â╚Ťat lec╚Ťia ├«ntrup─ârii terestre, acum ╚Öi aici, pe acest Pam├ónt. Elevarea spiritual─â poate deveni o lec╚Ťie amar─â – pentru cei care pierd echilibrul ╚Öi un dar divin pentru cei care ├«nva╚Ť─â men╚Ťinerea acestui echilibru ╚Öi smerenia fa╚Ť─â de Divinitate ╚Öi fa╚Ť─â de acest dar unic. Totul ╚Ťine de respectul ╚Öi iubirea de sine a fiec─âruia, nu de orgoliul care poate cre╚Öte rapid, ╚Ťine de bunul sim╚Ť, de capacitatea noastr─â de con╚Ötientizare ╚Öi de liberul arbitru. Nu suntem ├«ntr-o competi╚Ťie unii cu al╚Ťii. Fiecare vine cu Menirea sa, cu drepturile sale divine, cu lec╚Ťiile ╚Öi cu examenele pe care le are de parcurs ╚Öi este loc pentru fiecare sub acela╚Öi Soare. De fapt, acesta este examenul final ├«n fa╚Ťa Divinului din noi ╚Öi a Divinit─â╚Ťii Surs─â din care ne na╚Ötem cu to╚Ťii.
Masajul deblocheaz─â centrii energetici si vindec─â afectiunile
├Än cadrul cursurilor ╚Öi seminariilor de masaj terapeutic, reiki, psihonutri╚Ťie ╚Öi dezvoltare personal─â pe care le predau, putem detalia pe larg modul ├«n care diferen╚Ťia╚Ťi energia fiec─ârei chakre, caracteristicile ei, schimb─ârile la nivel energetic din corpul unui pacient, modul ├«n care pute╚Ťi face tratamentele pentru deblocarea energetic─â ╚Öi, cel mai important, ├«nv─â╚Ťa╚Ťi s─â v─â cunoa╚Öte╚Ťi propriul corp ╚Öi propria lume interioar─â, s─â v─â aplica╚Ťi autotratamentul energetic necesar pentru a v─â reechilibra bioc├ómpurile ╚Öi ├«ntreaga structur─â mental─â, emo╚Ťional─â ╚Öi fizic─â.
Echilibrul lumii care vă înconjoară este determinat de echilibrul dvs. interior
Prin schimbarea modului de gandire si evolutie spirituala va puteti dezvolta personal, puteti percepe lectiile de viata din atitudinea celorlal╚Ťi ├«n raport cu persoana ta,  raportarea ta la interior si nu la exterior Va dorim mult succes in drumul spre inima ta!
TERAPII PENTRU TRUP SI SUFLET, CURSURI PENTRU EVOLUTIE SPIRITUALA  GASITI AICI: 0724395645
Trimite și prietenilor

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button