Close

1.Rugaciunea – Implica ajutorul mintii supraconstiente a puternicei prezente Eu Sunt, a Sfantului Duh, a Treimii, a Maestrilor Ascensionati, a Ingerilor, pentru manifestarea rugaciunilor legate de prosperitate. Scrie rugaciunea atunci cand te rogi si asigura-te ca este in armonie cu Voia lui Dumnezeu si ca te rogi pentru un scop pur. Nu este nimic gresit in a cere bani sau bunuri materiale cata

vreme sunt in contextul caii tale spirituale.

2.Implicarea mintii constiente – La nivel constient si la nivelul puterii personale si actiunii, fa tot ce poti face pentru a manifesta rugaciunea. Fiecare minte isi joaca rolul in intelegerea fiintei iluminate si in capacitatea de a manifesta prosperitatea. Trebuie sa iti asculti intuitia interioara si cand te ghideaza sa iei masuri.

3.Folosirea puterii subconstientului – Sa faci afirmatii legate de prosperitate si vizualizari pe parcursul zilei … sau sa iti programezi subconstientul pentru a atrage sau a magnetiza prosperitatea. Vei atrage tot ce afirmi sau vizualizezi in subconstient, de natura pozitiva sau negativa.

4.Practicarea gandirii pozitive – Asigura-te ca practici gandirea si imaginatia pozitiva si fii atent la cuvintele pe care le rostesti, pentru a te asigura ca demonstrezi constiinta prosperitatii si nu constiinta saraciei in gandurile zilnice, in imagini si in cuvinte.

5.Increderea, credinta si rabdarea in Dumnezeu si in Legile Lui – In plan lumesc lucrurile nu se misca asa rapid ca in lumea spiritelor. Asadar increderea, credinta si rabdarea sunt necesare in egala masura cu perseverenta si consecventa practicilor tale de manifestare. Daca te indoiesti de rugaciune in constiinta, atunci faci afirmatii negative inconstiente, ceea ce iti saboteaza manifestarea.

6.Alinierea mintii supraconstiente, constiente, subconstiente, a corpului fizic si a lumii terestre – Pentru ca prosperitatea si manifestarea sa functioneze, trebuie ca toate aspectele tale sa fie aliniate si integrate corespunzator.

7.Misterioase sunt caile Domnului – Nu Il limita pe Dumnezeu spunand ca prosperitatea trebuie sa vina intr-un anume fel. Fii deschis la toate posibilitatile, chiar daca pe unele nici macar nu le-ai luat in calcul.

8.Fii recunoscator pentru tot ceea ce ai – Este o lege foarte importanta pentru prosperitate care ne spune ca trebuie sa apreciem ce avem. In caz contrar se vor creea si mai multe blocaje in fata prosperitatii si procesului de manifestare.

9.Nu te atasa de rugaciuni – Cel mai rapid mod de a scadea puterea unei rugaciuni este sa te atasezi de ea si sa iti pierzi bucuria daca nu obtii raspuns la acea rugaciune, in perioada de timp in care iti doresti asta.

10.Foloseste-ti toate simturile interioare pentru a face vizualizari creative – Atunci cand faci vizualizari creative foloseste-ti toate cele 5 simturi. Vezi ca obtii, simti, atingi, etc. Fa ca totul sa para atat de real in imaginatia ta ca si cum deja s-a intamplat.

11.Fa-ti un plan de batalie spiritual pentru a-ti realiza obiectivul rugaciunilor- Planul tau sa includa toate lucrurile posibile pe care le poti face pentru manifestarea rugaciunii. In fiecare nivel, include tot ceea ce poti face, pentru a accelera procesul si pentru a aplica aceste lucruri in viata de zi cu zi.

12.Pastreaza confidentialitatea obiectivului rugaciunilor – Una din cele mai bune modalitati de a-ti sabota rugaciunea este sa vorbesti prea mult despre asta cu alte persoane. Se intampla asa din doua motive. Primul este ca vorbind despre obiectiv, se pierde energie. Este mai bine sa o pastrezi in interor si nu sa o imprastii. In al doilea rand oamenii spun lucruri ce programeaza indoiala.

13.Aminteste-ti ca esti incarnarea lui Dumnezeu– Universul infinit face parte din corpul tau. Asa ca atunci cand te rogi vezi cum constiinta si corpul tau contin Universul infinit. Acest lucru consolideaza manifestarea obiectivului rugaciunii tale.

14.Cand te rogi fa-o cu toata puterea personala, ca spirit si sine etern…

15.Nu te lauda si nu vorbi despre obiectivele realizate prin rugaciune – Fii recunoscator lui Dumnezeu, nu uita ce spune in Biblie ca dupa marire vine si caderea.

16.Gaseste-ti siguranta in tine si nu in afara ta – „Dumnezeu si Maestrii, puterea mea personala si puterea subconstientului meu sunt actiunile si siguranta mea financiara” Astfel, chiar daca totul este luat, sti ca poti reconstrui totul folosind aceste legi si puteri interioare.

17.Indiferent de forma de manifestare, binecuvanteaza experienta si multumeste-i lui Dumnezeu pentru ea – Aminteste-ti ca Dumnezeu iti ofera lectiile perfecte si testele spirituale de care ai nevoie in orice moment. Dumnezeu iti poate testa credinta si constiinta Hristica, inainte sa iti dea cheile Imparatiei.

18.Exerseaza perseverenta – „Fii credincios pana la moarte si iti voi da Cununa Vietii!” De multe ori oamenii renunta cu cateva momente inainte ca manifestarea sa aiba loc.

19.Pastreaza energia si forma eterica a ceea ce incerci sa manifesti…

20.Cand te rogi, cere intotdeuna ceva mai bun – Este bine sa ceri asta, pentru ca Dumnezeu poate avea ceva mult mai bun pregatit pentru tine, la care nu te-ai gandit!

21.Elibereaza-te de vina, de gandurile si sentimentele care te fac sa te simti ca nu meriti – Iarta-te pentru toate greselile si renunta la trecut. Trebuie sa stii ca Dumnezeu doreste sa prosperi, ca sa poti ajuta mai mult. Valoarea ta vine din faptul ca Dumnezeu te-a creat si Dumnezeu nu greseste!

22.Dupa ce termini rugaciunea, las-o in Voia Lui Dumnezeu.

23.Inainte de a te ruga, elimina tot negativismul din tine si din relatiile tale – Daca ai datorii vechi de orice fel, plateste-le sau fa un plan pentru a le plati si asigura-te ca lucrurile sunt clare intre tine si cealalta persoana!

24.Vizualizeaza-te ca fiind bogat in interior – Multe persoane au bani, insa nu au parte de fericire sau pace interioara si nu sunt una cu Dumnezeu. Poarta-te ca un milionar, dar nu sa fii frivol si risipitor cu banii!

25.Banii si lucrurile materiale pe care le primesti nu iti apartin cu adevarat- Toate sunt ale lui Dumnezeu si trebuie sa le folosesti intr-o maniera sfanta. Dumnezeu doreste ca tu sa ai bani, pentru ca daca ai mai multi bani vei da mai mult altora si ii vei folosi ajutand pe ceilalti.

26.Legea caracterului complet – Pentru a manifesta o casa noua, trebuie sa finalizezi casa veche. Inainte de a te muta, trebuie sa o cureti complet, indiferent daca proprietarul o cere sau nu. Trebuie sa organizezi totul si sa lasi casa in stare mai buna decat inainte de a te muta.

27.Scapa de negativism la toate nivelurile interioare si exterioare – Daca ai o pubela de gunoi plina, atunci are logica sa golesti gunoiul mai intai, pentru a permite manifestarea unei energii noi. Trebuie mai intai sa mori in sinele vechi, pentru a putea permite renasterea. Ceea ce trebuie sa faci este sa creezi un vid pentru noua energie, aceasta este legea precipitarii.

28.Legea echivalentei – Vrei sa manifesti o calatorie? Cand te rogi nu limita rugaciunea la a cere bani pentru asta, Dumnezeu ar putea pune pe cineva sa iti dea un bilet gratuit sau poti castiga un premiu sau bani. Sa nu limitam posibilitatile prin care Dumnezeu ne poate oferi ceea ce ne dorim!

29.Daca te astepti ca Dumnezeu sa fie generos cu tine, atunci si tu trebuie sa fii la fel…

30.Bucura-te de prosperitatea altor persoane – Daca esti cuprins de gelozie, invidie, concurenta, amaraciune sau suparare, aplici cea mai rapida metoda de a te bloca. Ceea ce dai altuia este ceea ce iti oferi tie. Fratii si surorile tale sunt incarnari ale lui Dumnezeu, iar noi toti avem aceeasi identitate, asa ca daca nu te bucuri de abundenta altuia, chiar daca nu ai, nu vei reusi decat sa iti sabotezi propria abundenta.

31.Considera ca banii sunt un lucru spiritual, nu ceva murdar – Daca tu crezi ca banii sunt ceva murdar sau sursa raului, iti vei bloca prosperitatea. Este o idee buna ca de fiecare data cand oferi bani, sa spui o rugaciune, sa ii binecuvantezi, sa ii incarci cu energie spirituala.

32.Zeciuiala – Ofera 10% lunar din venitul tau pentru o cauza spirituala, poate fi sursa educatiei tale spirituale sau ii poti oferi in alta parte. Legea spune ca daca oferi 10% vei primi inapoi inzecit.

33.Ofera bani de samanta – Ofera orice suma de bani pentru o cauza si vei primi inapoi inzecit.

34. Achita-ti facturile – Incepe programul de prosperitate cu datoriile platite.

35.Prosperitatea este o stare a mintii…

36.Totul in universul infinit este facut din energia lui Dumnezeu – Toata energia spirituala si materiala este o substanta divina.

37.Fii integru in tot ceea ce faci, in ceea ce priveste afacerea si banii – Considera ca fiecare client al tau este o incarnare a lui Dumnezeu si trateaza-l ca atare. Pastreaza-ti integritatea absoluta in tot ceea ce faci la fiecare nivel.

38.Cere Suprasufletului, puternicei Prezente Eu Sunt, Treimii, Arhanghelilor si Ingerilor banilor si finantelor, Puternicilor Elohimi ai Manifestarii si Maestrii Ascensionati sa te ajute cu finantele – Lasa-ti afacerile in grija Spiritului, lui Hristos, puternicei prezente Eu Sunt, a lui Dumnezeu, Mamei Divine, Zeitei.

39.Considera ca viata este Dumnezeu in actiune la fiecare nivel – Sa vezi viata ca pe Dumnezeu in actiune aducand oportunitati ca un magnet divin. Tot Universul infinit lucreaza in prosperitate in relatia cu tine.

40..Concentreaza-te foarte bine atunci cand faci lucrari de dezvoltarea prosperitatii si manifestare in fizic – Mintea are tendinta de a cutreiera si determina lipsa armonizarii. Controleaza-ti si disciplineaza-ti eforturile si lucreaza de 3 ori pe zi pana cand aceasta se manifesta!

(Sursa – Joshua David Stone)

Sa va fie de folos oameni frumosi! 

Pentru a programa o sedinta de psihoterapie privind atragerea abundentei in viata ta… poti suna la numarul 0724769073 sau email:

Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita

http://www.luminasufletuluitau.ro

https://www.facebook.com/www.luminasufletuluitau.ro/?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100006009281416&pnref=lhc

Trimite și prietenilor

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button