Close
Yoga mainilor(mudra), care isi are radacinile inca din India antica.

aceasta pozitie face minuni

Surya Mudra

Aceasta mudra este benefica pierderii in greutate, pentru eliminarea surplusului de kilograme, ajuta functionarea normala a metabolismului si sistemului digestiv, ajuta in probleme ale vederii, circulatiei sanguine.

Prithvi Mudra

Aceasta mudra face minuni in ceea ce priveste cresterea energiei elementului pamant in fata energiei elementului foc. Elementul pamant influenteaza cresterea tesuturilor si dezvoltarea muschilor si determina vindecarea. Astfel elementul foc elimina inflamatiile musculare si infectiile.

Vaayu Mudra

Aceasta mudra linisteste si calmeaza si armonizeaza starea de spirit,  influenteaza imbunatatirea circulatiei oxigenului prin organism. Reduce agresivitatea si hiperactivitatea.

Shunya Mudra

Aceasta pozitie te poate ajuta sa scapi de dureri. Astfel, tot organismul se relaxeaza si este de ajutor in probleme ale urechilor, in cazul ametelii si senzatiilor de oboseala in anumite zone ale corpului.

Gyan Mudra

Aceasta mudra se dezvolta intelepciunea, creste creativitatea si imbunatateste memoria.
Varun Mudra

Aceasta mudra este recomandata in probleme de artrita, dezechilibre hormonale si dezhidratare.
Aakash Mudra

Aceasta mudra este benefica la detoxifierea organismului de resturile metabolice, eliberand tensiunea. ajuta intrarii mai rapide in stare de meditatie si  iluminare.

Trimite și prietenilor

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button