Close

Masajul terapeutic elibereaza trupul de stresul cotidian, reduce durerile musculare, ajuta la eliberarea de disconforturile cauzate de anumite afectiuni sau pur si simplu armonizeaza relatia dintre minte si corp, mentine starea de bine si sanatate a organismului si chiar buna dispozitie.

Cercetarile si studiile clinice arata ca masajul este benefic nu numai pentru relaxare, dar poate avea efecte pozitive durabile care influenteaza starea de sanatate si stilul de viata in general.

Masajul terapeutic vizeaza nu numai cresterea nivelului de relaxare, dar s-a dovedit extrem de benefic in cresterea nivelului de oxigen din sange, eliminarea toxinelor acumulate la nivelul musculaturii, imbunatatirea circulatiei sanguine, a flexibilitatii articulare si diminuarea tensiunilor fizice.
Are efecte pozitive asupra sistemului imunitar si nervos fiind un mod natural de a stimula productia de endorfine, oxitocine si serotonina, si de diminuare a productiei de hormoni generati de stres.

Afectiuni si efecte


Chiar daca o singura sedinta de masaj are efecte pozitive asupra sanatatii, masajul terapeutic este cumulativ, asa incat un program regulat de masaj va asigura mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate pe termen lung.
• elibereaza de stres, anxietate
• incurajeaza relaxarea
• ajuta in controlul durerii
• imbunatateste flexibilitatea
• relaxeaza musculatura
• regleaza tensiunea arteriala

Trimite și prietenilor

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button