Close

Promotie reducere 25% din pret.
Hipnoza este o stare modificata de constiinta, asemanatoare cu relaxarea sau cu stariIe de meditatie. Hipnoterapia sau terapia prin hipnoza poate ajuta in ameliorarea/vindecarea pacientilor cu afectiuni nevrotice, gestionarea durerii, stresului, anxietatii, insomniei, tulburari de atentie si memorie, a traumelor, obsesiilor, atacurilor de panica si a fobiilor, la eliminarea viciilor si dependentelor (fumat, alcool), producerea analgeziorei, afectiuni dermatologice, tulburari de dinamica sexuala, controlul greutatii corporale, tulburari nevrotice, cu efectele benefice asupra sistemului cardiovascular si respirator, activitatii creierului, diminuarea tumorilor. Terapia prin hipnoza este eficienta in eliminarea stresului, managementul relatiilor sociale si dezvoltarea unei gandiri pozitive.

Hipnoza are aplicabilitate si in domeniile care necesita optimizarea performantelor umane. Pentru obtinerea unui echilibru emotional superior, pentru o mai buna capacitate de hipnconcentrare si pentru autoreglarea comportamentului, hipnoza este utilizata in pregatirea sportivilor si a cosmonautilor. Totodata hipnoza si autohipnoza reprezinta o modalitate eficienta de a scapa de tracul sau emotiile excesive asociate cu reprezentatiile in fata publicului si examenele din educatie.

Cine poate fi hipnotizat?
În hipnoterapie este foarte importanta participarea activa a persoanei supuse procesului. Oamenii de stiinta au descoperit ca sugestibilitatea – capacitatea de a fi hipnotizat – difera de la om la om.
Test pentru identificarea oamenilor care sunt susceptibili la hipnoza.
Intindeti bratele înainte si tineti palmele fata în fata, închideti ochii si imaginati-va ca o forta magnetica va aduce palmele laolalta. Concentrati-va timp de un minut la aceasta forta, iar apoi deschideti ochii. Daca palmele dumneavoastra s-au apropiat în acest minut fata de pozitia initiala, asa cum se întampla în cazul a 70% dintre persoane, înseamna ca sunteti sugestibil(a) si, foarte probabil, hipnotizabil(a).

Sugestia in hipnoterapie reprezinta o incitatie – situatie sugestie sau stimul sugestiv – capabila sa obtina o reactie spontana, nemediata de instantele reflexive ale gandirii.

Sugestiile negative sunt inlocuite cu sugestii pozitive ; sugestiile pozitive intaresc adaptarea la realitate prin actualizarea disponibilitatilor latente ale psihicului; iar sugestiile neutre provoaca reactii nerelevante pentru adaptare si sunt eliminate.

Participa la promotie reducere 25% din pret. Cursul de hipnoterapie dureaza 3 zile Vineri-sambata-duminica orele 10.00-17.00.

Platesti 200 euro in loc de 400 euro daca te inscrii pana la data de 30 Septembrie!

Sedinta de hipnoterapie dureaza circa 120 minute. Programari la telefon. 0724 395 645

Trimite și prietenilor

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button