Dieta Daneza
DIETA DANEZĂ este o dieta saraca in calorii insa persoanele care doresc să ţină acesta dieta au nevoie de acordul medicului înainte de a urma dieta. Trebuie mentionat ca rezultatele dietei daneze variaza de la persoana la alta – in functie de modul de reactie al fiecarui organism la diferite mancaruri.
Cura de slabire prin DIETA DANEZĂ este un bun inceput pentru o schimbare majora de stil de viata si alimentatie. Ca support recomandam sportul si plimbarile in aer liber.
DIETA DANEZĂ:programul de 13 zile
Ziua 1:
- Micul dejun: o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr.
- Pranz: două ouă fierte impreuna cu 380 grame de spanac şi o roşie.
- Cina: 200 de grame de friptură de vită sau focă precum şi o salată verde proaspata cu ulei de masline şi zeamă de lămâie
Ziua 2.
- Micul dejun: o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr.
- Pranzul: 250 de grame de şuncă şi un iaurt cu continut scazut de grasime (preferabil fara aditivi artificiali).
- Cina: 200 de grame de friptură de vită sau focă precum şi o salată verde proaspata cu ulei de masline şi zeamă de lămâie
Ziua 3.
- Micul dejun: o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr şi o felie de pâine prăjită.
- Pranz: ouă fierte, o felie de şuncă şi o salată verde proaspata.
- Cină: o ţelină bine fiartă, o roşie şi un mar.
Ziua 4.
- Micul dejun: o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr şi o felie de pâine prăjită.
- Pranz: 200 de ml suc de portocale şi un iaurt natural.
- Cina: un ou fiert, un morcov ras şi 250 de grame brânză de vaci.
Ziua 5.
- Mic dejun: un morcov mare ras.
- Pranz: 200 de grame de cod (poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan) cu zeamă de lămâie şi o linguriţă de unt proaspat.
- Cina: 200 de grame de friptură de vita şi o ţelină rasă.
Ziua 6.
- Mic dejun: o ceaşcă de cafea şi o felie pâine prăjită.
- Prânz: două ouă fierte şi un morcov ras,
- cină: o friptură de pui şi o salată.
Ziua 7.
- Mic dejun: o ceaşcuta de cafea (fara zahar),
- Prânz: nu se va mânca nimic ci se va bea multa apa.
- Cina: 200 de grame de cotlet de miel, iepure sau ren şi un măr.
Ziua 8:
- Micul dejun: o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr
- Pranz se vor manca 2 oua fierte tare, 380 gr de spanac si o rosie
- Seara la cina se vor servi 200 gr friptura vita sau ren cu lamaie , salata verde proaspata cu ulei de masline.
Ziua 9:
- Mic Dejun o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr
- Pranz se consuma 250 gr sunca si 1 iaurt natural
- Seara: 200 gr friptura vita cu lamaie, salata verde cu ulei de masline
Ziua 10:
- Mic Dejun: Cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita.
- Pranz: 2 oua fierte tare + 1 felie de sunca + salata verde.
- Seara: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct
Ziua 11:
- Mic dejun: Cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita.
- Pranz: 200 ml zeama de fructe + 1 iaurt.
- Cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 gr fructe
Ziua 12:
- Mic dejun: 1 morcov mare ras + lamaie.
- Pranz: 200 gr peste cod (poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan) fiert + lamaie.
- Seara: 200 gr friptura vita, unt si o telina rasa
Ziua 13:
- Mic dejun: O ceasca de cafea cu un cub de zahar si o felie de paine prajita.
- Pranz: 2 oua tari + morcov ras.
- Seara: 1/2 pui + salata verde cu ulei; lamaie
Pentru o reusita, se recomandă ca salata verde să fie proaspătă, iaurtul să fie natural fără aditivi, zahăr şi fructe. Cafeaua nu trebuie inlocuita cu ceai si trebuie mancat un cub de zahar, asa cum este precizat – nu mai mult sau mai putin. Potrivit experţilor, senzaţia de foame poate fi păcălită printr-un consum ridicat de apă, peste doi litri zilnic.
Add Comment