Close

Asa cum avem un tata biologic, asa avem si un tata Divin, Tatal Divin este tatal  meu, al tau al tuturor. Tatal Divin ne iubeste si nu ne pedepseste. Noi singuri ne pedepsim prin modul nostru de gandire si actiune.  Tatal Divin sau Dumnezeu Tatal Ceresc este iubire.

Imagineaza-ti ca esti iubit asa cum nu ai mai fost iubit niciodata pana acum. Este o iubire mai puternica decat atunci cand ai fost iubit de propria ta mama cand erai un bebelus, mai mult decat ai fost iubit de tatal tau biologic  sau de persoana iubita. Cel care te iubeste nu vrea nimic de la tine, nu are nevoie sa i se recunoasca iubirea si nu-si doreste decat ca tu sa-ti atingi propriul potential.

Esti iubit asa cum esti si pentru simplul fapt ca existi. Iubirea neconditionata exista cu adevarat in fiecare dintre noi. Nu este o emotie activa, ci mai degraba o stare de spirit. Nu este „Te iubesc” din acest motiv sau „Te iubesc daca ma iubesti si tu”. Este iubirea fara motiv, iubirea fara un obiect. Este doar o stare in care plutesti, o iubire care cuprinde tot ce exista. Ratiunea se topeste in iubire.

Daca ating in interiorul meu o stare de iubire si tu atingi in interiorul tau o stare de iubire, atunci ne aflam impreuna intr-o stare de iubire. Atunci eu si cu tine impartasim o stare de iubire adevarata. Si asa devenim Unul.

Cand simti ca ai intrat in aceasta stare trebuie sa faci liniste in mintea ta apoi chema-l in inima ta (inima spirituala) pe Dumnezeu Tatal Ceresc spunand:
Doamne Dumnezeule Tata ceresc eu … (prenumele) te chem in inima mea acum si aici. Multumesc Doamne.
In aceasta stare doar simti, iti opresti gandurile, esti doar observator la ceea ce simtiti (acea stare de pace, iubire si liniste).

Se spune ca atunci cand un om se roaga, Divinitatea il asculta, dar atunci cand Divinitatea ii vorbeste, omul nu il asculta pentru ca nu face liniste in mintea lui pentru a auzi.
Asa dar simtiti-l pe Tatal Ceresc in inima voastra fie si pentru cateva secunde. Daca  totusi nu va puteti concentra si mintea zumzae, atunci concentrativa pe respiratie (inspir -expir) si simtiti iubirea ce va invalue.

Dumnezeu este iubire. Simte. Si tu, si eu si noi meritam sa fim iubire. Trebuie doar sa-ti opresti gandurile si sa simti.

Imagineaza-ti ca te dizolvi in aceasta iubire.

Cand rezonezi cu iubirea divina, o simti in inima spirituala, (nu in inima ta fizica), in  acel loc spre care arati cand spui „eu Sunt „.

„Aceasta este inima ta profunda, inima ta intuitiva. Este locul in care ratiunea superioara, constiinta pura, emotiile subtile si identitatea sufletului tau se imbina si te conectezi cu universul, locul unde se afla prezenta si iubirea absoluta.”

Sa va fie de folos!

Trimite și prietenilor

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button