Close

aaaaaadimagesTerapia cu bioenergie este o metoda de terapie energetica foarte puternica si eficienta in care terapeutul foloseste anumite tehnici de concentrare a energiei, pentru a mari fluxul de energie vitala directionata prin aplicarea usoara a mainilor sau doar a varfului degetelor pe anumite zone ale corpului pacientului.

Aceasta terapie se poate face cu atingere sau fara atingere.
Beneficii remarcabile se obtin pentru o mare varietate de afectiuni, uneori cu rezultate surprinzatoare si extraordinare.

Terapia cu bioenergie este o terapie holistica care se adreseaza echilibrarii sistemului energetic, eliberarii de durere si, in mod special, realinierii structurii osoase si a posturii corpului in starea sa naturala, ameliorand defectele de pozitionare ale coloanei vertebrale si bazinului, sau a altor afectiuni organice si structurale.

Terapia cu bioenergie se bazeaza pe „inteligenta” si abilitatea extraordinara a organismului de a se autovindeca si actioneaza la radacina profunda a cauzei bolii creand un mediu propriu recapatarii accelerate a starii de sanatate si armonie.

Principiul ce sta la baza, este acela ca  terapeutul creaza prin tehnici speciale, un camp energetic de inalta vibratie la care pacientul rezoneaza. „Fortele naturale din noi sunt adevaratii vindecatori ai bolilor” spune Hipocrat, parintele medicinei.

Afectiuni si efecte


Terapia cu bioenergie nu trateaza anumite simptome si boli ci mai curand se adreseaza – prin crearea conditiilor optime – puterii naturale de vindecare a organismului.

Terapia cu bioenergie  poate aduce transformari rapide ale unor probleme structurale vechi si poate trata o gama foarte larga de afectiuni atat de natura fizica cat si psihio-emotionala.
Nivele diferite de imbunatatire sunt obtinute in reducerea durerii, cancer, afectiuni ale sistemului nervos, ale diferitelor organe, infectii, vindecarerea traumatismelor sau a arsurilor, atacuri de panica, si multe alte boli.

Pe langa realinierea structurii osoase care se poate produce spontan sau in intervale de cateva ore, orice proces de vindecare se acclelereaza, durerile si inflamatiile sunt reduse in timp ce organele, sistemele anatomice, glandele isi recapata echilibrul natural.

Sedinta de Terapia cu bioenergie


Terapia cu bioenergie se administreaza pe masa de terapie, fara a necesita indepartarea hainelor, sau poate incepe uneori cu pacientul stand in picioare pentru ca terapeutul sa abordeze cu usurinta zonele afectate.

Comunicarea cu terapeutul este o componenta esentiala a sedintei si puteti fi rugati sa descrieti senzatiile resimtite in timpul tratamentului. Senzatiile sunt de relaxare, armonizare si stare de bine.

Trimite și prietenilor

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button