Close
 • Ascul┼ú─â-┼úi inima
 • Ce este intui┼úia?

Intuiţia vine din interiorul tau, din inteligenta inimii si o poti dezvolta pentru binele personal.

Inteligenta inimii este cu mult mai puternica decat inteligenta mintii. Conectarea cu Sinele tau superior/Divin te ajuta in dezvoltarea intuitiei.

Intuitia este mai presus de minte. Asadar nu trebuie confundata intuitia cu gandurile. Mintea nu accepta decat ceea ce a invatat si stie. Oamenii ancorati puternic in rational cu greu vor accepta sa se lase ghidati de inima si intuitie. Adevarul este in tine, degeaba il cauti in exteriorul tau, este deja in tine.

Atunci cand iti pui o intrebare primul gand care iti vine, desi nu ai apucat de pus intrebarea pana la capat, acela este raspunsul. Celelalte ganduri sunt produse de minte. Asculta-ti inima sau vocea interioara, ai incredere in ea.

 • Fii ÔÇ×observator”! Starea de prezenta te ajuta sa fii observator si atat, fara sa analizezi sau sa fii critic la gadurile care trec pe langa tine. Atunci cand apare un disconfort/o durere fii prezent in locul durere si observator iar dupa cateva minute durerea dispare pentru ca tu ai blocat mintea care a creat durerea. Intui┼úia poate fi dezvoltat─â dac─â exist─â voin┼ú─â, prezen┼ú─â fizic─â ┼či psihic─â ┼či con┼čtientizare. Observa tot ce se ├«nt├ómpl─â ├«n jurul t─âu ┼či acorda importan┼ú─â emotiilor si sentimentelor interioare si exterioare. Cu c├ót absorbi mai mult─â informa┼úie, cu at├ót incon┼čtientul t─âu are mai mult material pentru a-l analiza ┼či a-l procesa. Nu trebuie s─â ui┼úi nici m─âcar o clipa c─â incon┼čtientul comunic─â informa┼úii con┼čtientului, prin intermediul intui┼úiei. De aceea, ori de c├óte ori ai g├ónduri spontane, sentimente puternice, inspira┼úie sau pur ┼či simplu impulsuri de moment, nu le scapa din vedere si a acord─â-le importan┼ú─â ┼či aten┼úie dac─â vrei s─â-┼úi dezvol┼úi abilitatea intuitiv─â. ├Än func╚Ťie de starea pe care ╚Ťi-o transmit (pozitiv─â sau negativ─â) ele ├«╚Ťi pot ar─âta dac─â e╚Öti pe drumul bun sau nu.
 • ├Äncearc─â s─â vezi viitorul! Poate p─ârea pu┼úin exagerat s─â-┼úi ghice┼čti viitorul, ├«ns─â exist─â mici trucuri prin care ai putea s─â-┼úi dezvol┼úi intui┼úia. Spre exemplu, ├«n sta┼úia de autobuz, ├«ncearc─â s─â ghice┼čti num─ârul ma┼činii care va veni. Sau s─â te g├ónde┼čti cam cum va fi vremea ├«n zilele urm─âtoare, sau de ce nu, c├ónd ├«┼úi sun─â telefonul s─â te ├«ntrebi cine este apelantul. F─â aceste mici exerci┼úii ┼či, treptat, ele vor deveni o obi┼čnuin┼ú─â care-┼úi vor dezvolta intui┼úia.
 • Mediteaz─â! Acord─â-┼úi ├«n fiecare zi, c├óteva minute pentru a medita ┼či pentru a-┼úi l─âsa mintea liber─â. Ascult─â-┼úi sentimentele, impulsurile ┼či vibra┼úiile. Las─â g├óndurile s─â plece ┼či conecteaz─â-te la emo┼úii ┼či tr─âiri. F─âc├ónd aceste exerci┼úii te vei putea conecta la o surs─â de cunoa┼čtere mult mai ampl─â, iar intui┼úia va deveni ┼či mai solid─â.
 • Comunica cu tine! ├Äntreb─ârile pot fi un mod excelent de a consolida intui┼úia. Nu degeaba, cele mai puternice perspective creative vin dup─â o lung─â sesiune de ├«ntreb─âri ┼či r─âspunsuri. O for┼ú─â major─â ┼úi-o ofer─â ├«ntreb─ârile ┼či nu r─âspunsurile, ele stimul├ónd apari┼úia de noi ├«ntreb─âri ┼či noi r─âspunsuri. Prin astfel de sesiuni, ├«┼úi vei dezvolta capacitatea intuitiv─â.
 • Fara frica/teama! Majoritatea dintre noi au dezvoltat o team─â fa┼ú─â de spaim─â. Gre┼čit! E mai s─ân─âtos s─â te lup┼úi cu ea ┼či s─â o descifrezi, dec├ót s─â o evi┼úi sau s─â fugi din calea ei. ├Än situa┼úii stresante, e clar c─â nu vei lua decizia corect─â. Fiindu-┼úi fric─â nu-┼úi vei putea asculta intui┼úia ┼či, drept urmare, nu vei fi capabil s─â oferi r─âspunsuri concrete, s─ân─âtoase pentru tine ┼či pentru situa┼úia creat─â.
 • Las─â incon┼čtientul s─â lucreze ├«n timp ce dormi! ├Änainte de culcare, reflect─â la problemele la care nu ai g─âsit r─âspuns ├«n timpul zilei. G├ónde┼čte-te la c├ót mai multe variante posibile ┼či adormi cu ele ├«n g├ónd. ├Än timpul somnului, imagina┼úia se va activa ┼či incon┼čtientul ├«┼úi poate oferi solu┼úiile mult dorite.
 • Ai incredere ├«n tine sau credinta maxima si frica zero. Un om care are o ├«ncredere mare ├«n el ┼či ├«n capacit─â┼úile sale, este un om cu performan┼úe, un om care poate realiza tot ceea ce ┼či-a propus, unul care ofer─â ┼či inspir─â ├«ncredere ┼či celor din jur. Ascult─â-┼úi vocea interioar─â ┼či, mai ales ai ├«ncredere ├«n ea. Nu conteaz─â c─â la ├«nceput vei face, probabil, ┼či alegeri mai pu┼úin inspirate, pe parcurs, intui┼úia ta va deveni mai solid─â ┼či alegerile vor deveni mai inspirate.
 • Asadar, ai incredere in tine!
 • Asculta-ti inima – Adevarul este in tine si asculta-ti inima!

 

Trimite și prietenilor

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button