Close

Energiile negative sau de joasa frecventa (malefice) sunt energii ce emana din reţele geopatogene denumite radiaţii/retele Hartmann.

Aceste energii există în toate locurile, sunt de origine telurică si acoperă întreaga planetă, acţionînd asupra organismelor vii, mai puternic în anumite arii şi mai slab în altele.

Reţelele Hartmann sunt sub forma unor benzi verticale, cu polaritate pozitivă sau negativă. Cele mai periculoase pentru sănătate sunt nodurile, adică punctele de intersecţie ale radiaţiilor/retelelor Hartmann cu aceeaşi polaritate.

In orice locuinta sunte radiaţii de joasa frecventa, invizibile si daunatoare sanatatii umane.

Demonstratile facute de dr. Ernst Hartmann, pionier al geobiologiei a aratat modul cum stau grupaţi şoarecii în încăperi, ei preferau anumite locuri şi evitau altele. De asemenea, la spitalul unde lucra, a constatat că unii pacienţi se vindecau mai repede sau mai lent în funcţie de poziţia patului în salon. Radiaţia Hartmann nu poate fi măsurată cu aparate de laborator, dar poate fi depistată cu ajutorul energiei cuantice (pendulul, ansa sau nuieluşa de alun).

Efecte distructive ale energiilr de frecventa joasa asupra sanatatii

Cercetătorii au demonstrat că persoanele care s-au îmbolnăvit de boli grave cum ar fi cancer, scleroza in plagi, au avut patul sau biroul pe un nod Hartmann si au precizat că sunt  suficiente opt zile petrecute într-un astfel de loc cu energii negative, pentru a constata irascibilitate, disconfort, slăbiciuni, extremităţi reci, dureri. Perturbările generate de aceste energii distructive afectează şi plantele şi animalele.

Energiile de vibratie joasa/ radiatii Hartmann  afecteaza plantele si se ofilesc, arborii cresc cu trunchiuri strîmbe sunt sub influenţe geopatogene, albinele sunt  agresive şi hiperactive dacă stupul este plasat pe un nod Hartmann. Peştii care nu ocupă întregul acvariu, ci stau grupaţi, indică faptul că evită un nod Hartmann.

Pisicile sunt singurele animale care absorb energiile negative si cand torc transforma aceasta energie.

Nu toţi oamenii se pot îmbolnăvi sub influenţa energiei Hartmann, dar riscul e considerabil. Se spune că doar 5% dintre oamenii care se află într-o zonă geopatogenă rămîn sănătoşi şi aceasta datorită unei rezistenţe deosebite.

Semnele influenţei radiaţiilor Hartmann sunt : somnul agitat, oboseala, insomnia, stresul, rezultate proaste la şcoală sau la muncă, obezitate. De asemenea, imunitatea scade şi organismul se îmbolnăveşte mai uşor. Locul din bancă într-o sală de curs, după un timp, poate influenţa elevul, scăzîndu-i randamentul intelectual. Bolile grave apar în noduri, cele acute în zona benzilor de radiaţii. Consecinţe ale acţiunii nodurilor Hartmann sunt  considerate boli ca: artrita, astmul, dereglarea aparatului locomotor şi a sistemului nervos central, reumatismul, scleroza, depresia, bolile cardiovasculare, cancerul. Benzile îndreptate spre N-S provoacă îmbolnăviri cardio-vasculare, iar benzile ce merg în direcţia E-V conduc la inflamaţii, tumori, artrite, reumatism. Oamenii care suferă de afecţiuni neuro-psihice, cardiovasculare, nefrită, colecistită, gastrită au în locul de dormit focare de energie de joasa vibratie.

Terenuri geopatogene  pe care sunt construite locuintele
Izvoarele subterane, chiar şi conductele de apă amplifică efectul dăunător al radiaţiilor Hartmann. Se recomandă să nu construiţi casa în zone inundabile, mlăştinoase. În schimb, apele curgătoare de suprafaţă sînt benefice. Structura solului este foarte importantă. Argila, creta fosfată, structura carboniferă, şisturile minerale feroase absorb în proporţie foarte mică radiaţiile. În schimb solurile cele mai faste pentru a locui sunt terenurile nisipoase, calcaroase şi cu roci cristaline. Dacă solul este prea bogat în calcar, cei care vor locui deasupra lui vor fi expuşi riscului de a face calculi renali sau la vezica biliară. Şi forma terenului contează. Ideală este parcela pătrată sau dreptunghiulară, care simbolizează stabilitatea. Trebuie evitate terenurile cu unghiuri ascuţite. Parcelele circulare sunt benefice construcţiilor înalte. Orientaţi-vă şi după cum cresc plantele. Dacă zona e benefică, vor fi multe şi sănătoase, dacă e străbătută de un cîmp de radiaţii nocive, vegetaţia e puţină şi bolnavă. Tufărişurile, tuia preferă cîmpurile magnetice pozitive. Feriga se dezvoltă în cîmpuri electrice nule. Dacă structura şi forma copacilor este deformată, dacă sînt invadaţi de paraziţi, energiile din acel loc nu sunt bune. Solurile bogate în muşuroaie de furnici trădează un mediu negativ pentru om. Raţele, găinile şi cîinii se simt bine în medii pozitive pentru om, pisica se hrăneşte cu energii negative. Asadar acolo unde sta /doarme pisica este un nod Hartmann si  evitati sa stati sau sa dormiti in acel loc.

Anihilarea nodurilor Hartman se pot face prin urmatoarele tehnici:

  1. Amplasarea in colturile camerei dar si sub pat, sub scaun sau birou a orgoanelor. Orgoanele contin toate elementele pamantului ( cristale, material organice, metale, rasina etc) si transforma energiile negative in energii positive
  2. Sa se amplaseze sub pat a unor icoane/iconite cat mai dese din  50 in 50 cm sau a unor discuri de pick-up.
  3. Amplasarea biletelelor cu nr 545. Aceste biletele se confectioneaza din hartie. O foaie A4 se impatureste in 4 si se decupeaza biletelele in numar de 16. Fiecare biletel din cele 16 se impatureste in 3 si rezulta 8 dreptunghiuri mici. In fiecare dreptunghi se scrie nr. 545, se impatureste  si se pune sub pat  sau sub saltea din 50 in 50 cm, in  colturile casei sau  sub birou, sub scaun. Aceste biletele ajuta si in cazuri de dereglari metabolice/obezitate

Sa va fie de folos! 

Maria Bican

Trimite și prietenilor

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button