Close

imagese4t

„Terapie Spirituala” se doreste a veni in sprijinul celor care vor sa evolueze spiritual!

Rugaciuni puternice cu efect imediat

Doamne Dumnezeule Tatal Ceresc Creator Divin FACA-SE VOIA Ta precum in cer si pe pamant si trimite Duhul Tau cel Sfant in mintea, inima si sufletul meu….(numele botez). Conecteaza-ma pe mine cu Sinele meu cel mai inalt, pentru a face cele mai inalte alegeri in Lumina. Multumesc Doamne, asa este asa va fi.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, dezleg si indepartez din structurile mele toate energiile de vibratie joasa, toate entitatile, stringurile, conceptele, supraconceptele, programele acceptate, create sau induse si care ma indeparteaza de Iubirea, Pacea, Intelepciunea Parintelui Ceresc. Indepartez din structurile mele toate farmecele, proiectiile, blestemele si tot ceea ce este proiectat pe mine prin orice forma sau mecanism ar fi. Pe toate le dezleg, le indepartez si le trimit in lumina. Toate entitatile si energiile indepartate trimitele Doamne Isuse acolo unde le este locul dupa voia ta si transforma toate legaturile in legaturi de lumina si iubire neconditionata intre mine si toata creatia Parintelui ceresc. AMIN.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos dezleg sufletul meu de unde este legat, pierdut sau furat in lumina si intuneric.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, dezleg toate enrgiile Duhului Sfant, toate darurile primate de la Parintele Ceresc, totii ingerii pazitori si maiestrii spirituali primiti si care sunt legati in lumina sau intuneric, sunt pierduti sau furati in lumina si intuneric. AMIN.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, refac sufletul meu conform matricei originale divine create la facerea mea ca fiinta de lumina. AMIN.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, refac si reintegrez in structurile mele toate darurile de la Duhul Sfant, toate legaturile cu ingerii pazitori si maiestri ascensionati intru slava Parintelui Ceresc. AMIN.

*******  *********   ********   *********   *********   *******   *****

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, dezleg sufletul meu de unde este legat in lumina si intuneric, de acolo de unde este pierdut in lumina si intuneric, de acolo de unde este furat in lumina si intuneric, de acolo de unde este cedat in lumina si intuneric.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, vreau sa vina aici si acum in palmele mele energia sufletului meu, conform matricei originale divine folosita la facerea mea ca fiinta de lumina.

Cu energiile sufletului meu refac toate structurile energetice, mentale, fizice, voitionale, sufletesti, comportamentale, cognitive si toate corpurile mele conform matricei originale divine. AMIN

Cu mainile ridicate in sus, directionate catre cer, spun:

Doamne Dumnezeule, invoc Puterile Tale Cele Sfinte, provenite din Lumina cea Pura, din Intelepciunea Desavarsita si din Iubirea Infinita a Fiintei tale Absolute,  ca eu sa ma eliberez de orice boala si suferinta, de orice neputinta trupeasca si sufleteasca, de toate duhurile necurate, de energiile si programele negative, de orice ma impiedica sa implinesc Voia Ta Cea Sfanta. Toate Doamne sa se implineasca dupa cum este Voia Ta si a Fiului Tau, Iisus Hristos, Dumnezeul Mantuirii noastre. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, imi dezleg Ingerul meu pazitor si toate energiile mele Kundalini de acolo unde sunt legate, in intuneric sau lumina. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, Ingerul meu pazitor si toate energiile mele Kundalini s-au reintegrat in structurile mele si lucreaza in folosul fiintei mele pentru Slava Sfintei Treimi si a Maicii Domnului.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, dezleg tot ce este legat pe ingeri, arhangheli, serafimi, heruvimi, ghizi spirituali si pe toate entitatile de Lumina pe care Tu Doamne le-ai trimis sa-mi ajute mie, si pe care eu le-am castigat prin Drept Divin, ca eu sa pot implini Voia Ta cea Sfanta. Amin

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, toate energiile si entitatile mele de Lumina, toti ghizii mei spirituali, toti ingerii, arhanghelii si serafimii, toate entitatile de Lumina la care am acces, sa vina in ajutorul meu si inlauntrul puterilor mele spre marturisirea Luminii, Iubirii, a Sfintei Treimi si a Maicii Domnului, pentru desavarsirea evolutiei mele spirituale. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, creez o sfera de lumina care ma inconjoara si imi cuprinde toate structurile sufletesti, toate structurile mentale, emotionale, toate chakrele si corpurile mele spirituale si trupul meu fizic.

(Vizualizam cum cream o sfera de Lumina, proiectam Crucea de Lumina in sfera creata si o umplu  cu Lumina si Iubirea Sfintei Treimi. Iar prin ajutorul Crucii de Lumina cresc puterea sferei de lumina). Prin Atotputerncia Parintelui Ceresc, prin prezenta Mantuitorului nostru Iisus Hristos, sfera mea de lumina devine intratat de puternica incat nicio energie sau entitate negativa nu pot sa patrunda in ea. ( punem in sfera de lumina toate simbolurile invatate si invocam energiile lor benefice de lumina).

(Ne vizualizam in cadrul sferei de lumina): Doamne sunt inauntrul Sferei Tale de Lumina!

Doamne Dumnezeule, sunt aici gata sa Te marturisesc, sa traiesc dupa principiile Creatiei Tale,  dupa legile Tale Sfinte si Absolute.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi ma eliberez, anihilez si tai toate corzile malefice, toate stringurile cu toate entitatile si fiintele malefice, cu toate duhurile necurate prezente in structurile si campurile mele. Ma eliberez Doamne prin Puterea Ta cea Sfanta de toate proiectiile infoenergetice trimise catre mine, de toate blocajele energetice puse pe fiinta mea spiritula si trupeasca, ca eu sa Te pot cunoaste pe Tine in libertate, in deplina sanatate a fiintei mele, intr-o stare de iubire si bucurie. Amin.

Doamne, sunt prezent in sfera Ta de lumina care ma protejeza si imi incarca toate structurile cu Lumina si Iubirea Ta cea Sfanta, toate celule si microstrucuturile mele se programeaza sa implineasca Voia Ta cea Sfanta.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi, cu energiile Tale Cele Sfinte, Prea Minunata Maica a Domnului, dezleg toate legaturile facute din lumina si intuneric care sunt trimise catre mine, pe toate structurile si corpurile mele infoenergetice.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi, cu energiile Tale Cele Sfinte, Prea Minunata Maica a Domnului, dezleg toate legaturile facute din lumina si intuneric care sunt trimise catre mine, pe toate structurile si corpurile mele infoenergetice.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi dezleg tot ce este legat pe viata, pe vointa, pe memorie, pe constiinta, pe iubire, pe cunoastere, pe casatorie, pe afaceri, pe profesie, pe sanatate, (pe problema pe care o are fiecare…). Si ma dezleg Doamne de tot ce este legat pe trupul meu, pe organele mele, pe inima, pe creier, pe ficat, pe sange, pe rinichi, pe splina, pe pancreas, pe intestine, limfa, sange si pe toate Doamne le dezleg si le trimit la Tine. Ma dezleg Doamne atat cat este voia Ta.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, cu Lumina si Iubirea Sfantei Treimi dezleg tot ce este legat pe viata, pe vointa, pe memorie, pe constiinta, pe iubire, pe cunoastere, pe casatorie, pe afaceri, pe profesie, pe sanatate, (pe problema pe care o are fiecare…). Si ma dezleg Doamne de tot ce este legat pe trupul meu, pe organele mele, pe inima, pe creier, pe ficat, pe sange, pe rinichi, pe splina, pe pancreas, pe intestine, limfa, sange si pe toate Doamne le dezleg si le trimit la Tine. Ma dezleg Doamne atat cat este voia Ta.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, imi dezleg si imi activez toate potentialele  divine prezente in mine, imi dezleg si imi activez toate potentialele Duhului Sfant prezente in mine, imi dezleg si activez toate energiile Christice prezente in mine.

Cu Lumina si Iubirea Sfintei Treimi pe toate le energizez intens pozitiv, impreuna cu capacitatea de a iubi, de a simti bucurie, de a fi smerit, de a cunoaste generozitatea, blandetea, bucuria, armonia, curajul, puterea si pacea… (si mai adaugati virtutile de care aveti nevoie).

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, in mine se dezvolta capacitatea creativa de a fi mai bun profesionist ( fiecare de ce are nevoie), de a castiga bani in scopul de a-i folosi in cresterea mea spirituala si a-i ajuta pe semenii mei, de a avea relatii de iubire, de prietenie, de comunicare cu oamenii, pentru a putea acces Doamne la toate darurile pe care Tu le-ai depus in sufletul meu si care acum zac neactivate. Amin.

Cu lumina si iubirea Sfintei Treimi alung si indepartez din structurile mele toate sufletele si energiile kundalini captive sau legate, de natura umane, animale, ingeresti, planetare sau cosmice, prezente inlauntrul fiintei mele si pe toate Doamne le dezleg  si le trimit catre Tine. Amin.

Cu lumina si iubirea Sfintei Treimi dezleg si indepartez de la mine toate elementele de aer, apa,  foc, magma, plasma si toate programele trimise pe metale, siliciu si elementali care au fost trimisi sa-mi incale Liberul Arbitru si sa-mi programeze fiinta, structurile, campurile si chakrele. Pe toate Doamne le indepartez si le trimit catre Tine. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, anihilez orice blestem pe linie materna si paterna, orice blestem de familie sau de neam, anihilez orice vraja sau facatura, orice proiectie info energetica negativa, orice spatiu, program si entitate malefice. Anihilez Doamne prin Voia Ta orice coarda, string sau legatura malefice care ma tin legat de entitati, de elemente si persoane de vibratie joasa, de campuri, de trairi emotionale si stari mentale care ma leaga la nivel de vibratie joasa. Pe toate Doamne le anihilez si le trimit catre Tine.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, anihilez orice program de manipulare care mi l-am autoindus sau mi l-am autocreat, anihilez Doamne programele de manipulare trimise de catre altii si introduse in structurile mele incalcand Liberul meu Arbitru si Voia Ta, anihilez si toate conceptele si supraconceptele gresite din mine, toate schemele mele comportamentale, mentale si emotionale care nu respecta legile Tale.

Anihilez Doamne din mine tot ceea ce ma impiedica sa cunosc Voia Ta, tot ceea ce ma impiedica sa cunosc libertatea si iubirea si harurile pe care Tu le-ai pus in mine. Multumesc si Te iubesc Doamne!

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, anihilez orice blocaj prezent la nivel de trup, la nivel de structura anatomica, moleculara si celulara, anihilez toate blocajele energetice la nivel de suflet si pe toate Doamne le indepartez de la mine si le trimit catre Tine

Cu lumina si iubirea Sintei Treimi toate campurile mele se aseaza coaxial conform matricei originare, toate campurile mele sufletesti, emotionale, mentale si fizice se aseaza coaxial si se incarca cu lumina si iubire Sfanta (observati cum campurile se extind).

Doamne, Dumnezeul meu cel Bun, vreau ca in mainile mele sa vina orice infoenergie adaugata malefic, orice energie de suflet straina sufletului meu, orice program malefic care a ramas in structurile mele, vreau sa vina aici in mainile mele ( si le puneti in mana stanga iar cu mana drepata trimiteti lumina pentru a le anihila). Anihilez programele cu care au fost trimise si toate programele lor de reintoarcere,  si le trimit catre Tine Doamne. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, anihilez tot ceea ce ma impiedica sa implinesc Voia Divina, sa implinesc Planul meu Divin creat de Tine, Bunul meu Parinte Ceresc. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, dezleg sufletul meu de acolo unde este legat, pierdut sau irosit, in lumina sau in intuneric.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, imi recuperez sufletul meu de acolo de unde este legat, pierdut, ratacit sau irosit, in lumina sau intuneric. Amin

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, vreau ca sufletul meu, sa vina in mainile mele, intreg alb, stralucitor asa cum mi l-a dat Bunul Dumnezeu. Il vreau aici si acum. Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, sufletul meu este in mainile mele, intreg, alb, curat, stralucitor. (asteptam pana cand simtim in mainile noastre energiile sufletului). Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, imi refac cu energiile sufletului toate structurile afectate la nivel celular, molecular, anatomic, fizic, emotional si mental. (vizualizati cum mana dreapta, incarcata cu energiile sufletului, se indreapta catre inima, de 3 ori consecutiv). Amin.

In numele Tatalui, al Fiului si al Duhului Sfant, In numele Domnului IIsus Hristos, tot ce este al meu prin Drept Divin il vreau aici si acum, spre slujirea Luminii si Iubirii Sfintei Treimi si a Maici Domnului, inspre mantuirea mea si a oamenilor. Amin. ( mainile incarcate de lumina le trecem peste intreg corpul, un fel de dus de lumina).

Doamne Dumnezeule Tatal Ceresc, Creator Divin, faca-se voia Ta precum in cer si pe pamant eu ……. (numele de botez), ma prezint in trup de lumina Cristic in fata Tatalui Ceresc si te rog Doamne in numele domnului IIsus Hristos, sa se curate sa se dezlege sa se vindece acum………(numele de botez) de toate blestemele, vrajile, programe negative forma gand, juraminte, amintirile dureroase, programele ascunse, energiile si vibratiile negative, din aceasta viata din orice dimensiune si timp pana la esenta fiintei ………. (numele de botez). Multumesc doamne, asa este asa va fi.

Doamne tie iti incredintez toate problemele mele pe ziua de azi, intinde bratul tau cel lung si rezolvale Tu cum stii mai bine. Multumesc Doamne, asa este asa va fi.

– Protectie: Doamne faca-se voia Ta, Iisuse esti in mine, Iisuse esti cu mine, Iisuse esti in fata mea, Iisuse esti in spatele meu, Iisuse esti in dreapta mea, Iisuse esti in stanga mea, Iisuse esti de desubtul meu, Iisuse esti de-asupra mea. Multumesc Doamne.

Doamne Dumnezeule Tatal Ceresc, Creator Divin, Tata si Mama, si Fiu deopotriva, daca eu si familia mea, rudele mele, mosii si stramosii mei, Ti-au gresit tie de la Creatie si pana astazi te rog Doamne iarta-ma si iarta-I, si elibereaza-ma pe mine…….
Doamne te rog sterge, purifica, curata, vindeca, indeparteaza toate amintirile dureroase, programele ascunse, energiile si vibratiile negative si transforma toate aceste energii nedorite in lumina pura. Sterge, purifica vindeca pe mine….. (prenumele). Amin.

-Relatie Doamne fa ca relatia mea cu ……… sa se deafasoare in spiritul iubirii tale, si fa ca iubirea ta sa fie in si prin…… , prin mine (numele)   si intre noi. Multumesc Doamne.

Doamne ma las in voia ta si arata-mi pas cu pas ce am de facut. Multumesc Doamne!

Rugaciunea de multumire si iubire pentru sfarsitul exercitiului

Iti multumesc si te iubesc Bunul meu Parinte Ceresc, Creator al tuturor lumilor de lumina si iubire, lumi vazute indexkjl;lsi nevazute. Iti multumesc si te iubesc Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeu al Iubirii, al Bucuriei si Smereniei Desavarsite. Iti multumesc si te iubesc Duh Sfant, purtator si implinitor al Voii Parintelui Suprem si al Sfintelor Sale Haruri. Iti multumesc si Te iubesc Minunata si Sfanta Fecioara Maria, Maica a Dumnezeului Nostru. Va multumesc si va iubesc pe voi Fiinte Spirituale care ati ales sa slujiti Creatiei de Lumina a Parintelui Suprem; multumesc si iubesc intreaga omenire; iubesc si multumesc intregii Creatii Ceresti pentru darul vietii de lumina oferit mie si tututor fiintelor, clipa de clipa, ceas de ceas, ca noi sa cunoastem si sa marturisim Gloria si Slava Parintelui Ceresc, Dumnezeu al Dumnezeilor, Caruia ii dedic intreaga mea viata, acum si in vesnicia fiintei mele. Amin.

Trimite și prietenilor
Call Now Button