Close

Curs specializare  Modul Terapie manuala / Tehnici de masaj  in weekenduri sau in cursul saptamanii, cu incepere imediata!

Acest curs de specializare  Modul Terapie manuala / Tehnici de masaj din standardul ocupational REFLEXOTERAPEUT si  va ajuta sa va insusiti noi tehnici de masaj, sa dobanditi noi abilitati in arta masajului si sa obtineti un Certificat de absolvire cu recunoastere europeana  intr-un timp scurt si avantajos financiar.

Curs specializare Modul Terapie manuala / Tehnici de masaj se adreseaza persoanelor care  doresc sa se  specializeze in urmatoarele Tehnici de Masaj:

  • Masajul de relaxare
  • Masajul somatic si anticelulitic
  • Masajul cu Bambus,
  • Masajul cu miere,
  • Drenajul limfatic
  • Masajul cu pietre caldemasaj somatic, reflexogen, terapeutic, drenaj limfatic, cursuri formare profesional─â tehnician maseur, vindecativiata.ro

Acte inscriere: Copie CI, act studii DIPLOMA DE BACALAUREAT, Adeverinta de la medicul de familie ÔÇ×APT pentru cursÔÇŁ

Super Promotie  reducere 33 % din pret pentru inscrieri pana la data de 30.11.2016. Platesti 300 Euro in loc de 350 Euro!

Program cursuri 16.00-20.00 sau in weekend 10.00 ÔÇô 14.00.

Va asteptam cu drag

 Tel: 0724 395 645

Masajul este o practic─â terapeutic─â de care pot beneficia oameni de toate v├órstele, de la nou-n─âscu┼úi ┼či p├ón─â la persoane de v├órsta a treia. Masajul poate s─â stimuleze sau s─â calmeze, ├«n func┼úie de ritmul ┼či de profunzimea manevrelor aplicate.
De aceea masajul poate s─â fac─â o persoan─â s─â se simt─â vioaie, energic─â dup─â masaj sau, dimpotriv─â, s─â se simt─â relaxat─â ┼či somnoroas─â.Totodat─â masajul poate atenua tensiunea, stress-ul, poate calma durerile , s─â relaxeze mu┼čchii ├«ncorda┼úi , s─â ├«ndep─ârteze starea de apatie ┼či s─â dea o senza┼úie de bine. Prin masajul de relaxare,corpul este ajutat s─â elimine toxinele, conduc├ónd astfel la imbun─ât─â┼úirea circula┼úiei s├óngelui ┼či a limfei, dezvoltarea amplitutinii de mi┼čcare la nivelul articula┼úiilor av├ónd ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare.

Reducerea tensiunii musculare este ├«n str├óns─â leg─âtur─â cu inducerea unei st─âri mentale pozitive, prin care se mic┼čoreaz─â anxietatea ┼či depresia , se ├«mbun─ât─â┼úe┼čte capacitatea de concentrare ┼či se creeaz─â st─âri de relaxare profund─â,se ├«nl─âtur─â somnolen┼úa din timpul zilei ┼či insomnia,┼či se men┼úine o bun─â stare de s─ân─âtate.
Oricine s-a lovit cel putin o dat─â in via┼ú─â ! Instinctiv punem m├óna pe locul care ne doare, o mi┼čc─âm ├«ncet, cu bl├ónde┼úe ┼či durerea a disp─ârut ! Se presupune c─â a┼ča a ap─ârut masajul. Cu c├ót durerea era mai mare, cu at├ót mai intens era efortul de a o alunga. Prima dovad─â scris─â a existen┼úei masajului, ├«n formele lui mai elaborate, dateaz─â din anul 2700 IC. Este vorba despre „Cartea de medicin─â a ├Ämp─âratului Galben” ├«n care erau recomandate exerci┼úii de respira┼úie, masajul pielii ┼či al mu┼čchilor, exerci┼úii ale m├óinilor ┼či picioarelor ca tratament ├«mpotriva paraliziilor, frisoanelor ┼či febrei. Cam ├«n aceea┼či perioad─â, masajul ┼či alte arte vindec─âtoare erau predate ├«n templele budiste din China, Tailanda ┼či Tibet pentru preg─âtirea „c─âlug─ârilor vindec─âtori”. ├Än India astfel de inv─â┼ú─âturi au dat na┼čtere sistemului numit Ayurveda ÔÇô Arta/┼×tiin┼úa Vie┼úii. Grecii foloseau masajul pentru a-┼či ajuta razboinicii s─â se refac─â dup─â lupte, ├«n timpul Imperiului Roman boga┼úii aveau maseuri personali; oamenii de r├ónd beneficiau ┼či ei de acest tratament in b─âile publice numite terme. Hammamul este varianta arab─â a termei, cu deosebirea c─â s-a p─âstrat ┼či este folosit ┼či in zilele noastre.

Trimite și prietenilor
Call Now Button
Deprecated: get_currentuserinfo este învechită din versiunea 4.5.0! Folosește wp_get_current_user() în loc. in /home/vindlhit/terapiialternative.ro/wp-includes/functions.php on line 4859