Close

Evaluare si certificare competente profesionale pentru calificarea Manichiurist, pedichiurist cod N.C 5141.1.2 durata procesului de evaluare si certificare  3-30 zile.
Daca lucrati in domeniu si doriti certificat pentru calificarea Manichiurist, Pedichiurist in vederea angajarii sau sa va infiintati propria afacere va puteti adresa Centrului de evaluare si certificare competente profesionale Asociatia Vindeca-ti viata Bucuresti, in vederea evaluarii si obtinerii certificatului de competente. Certificatul este valabil si in UE.

Evaluare Manichiurist, Pedichiurist Competente conform standardului ocupational: 

Evaluare competente

Standard ocupațional

 1. Întocmirea bonurilor de materiale
 2. Întocmirea bonurilor de plată
 3. Aplicarea NPM şi PCI
 4. Pregătirea profesională
 5. Igenizarea locului de muncă
 6. Sterilizarea şi dezinfectarea instrumentarului
 7. Utilizarea instrumentelor
 8. Aprovizionarea cu materiale
 9. Programarea clientelei
 10. Executarea manichiurii şi pedichiurii
 11. Executarea masajului pentru mâini şi picioare
 12. Finisarea manichiurii şi pedichiurii
 13. Promovarea serviciilor unităţii
 14. Realizarea cadrului ambiental
 15. Oferirea de servicii clientelei

Conditii de acces:

 • acte inscriere (copie): CI/pasaport, certificat nastere, act studii minim 8 clase

PROMOTIE  REDUCERE 30% din pret pentru inscrieri pana la 30.11.2018. Platesti 800 lei in loc de 1000 lei.

!Plata integrala a cursului se face la inceputul cursului/modulului.

De ce sa alegi certificarea competentelor profesionale in locul unui curs de calificare?

 • Durata procesului de evaluare scurta intre 3-30 zile.
 • Certificatul de Competenţe profesionale oferă o garanţie si o recunoastere la nivel national si international a cunostintelor si experienţei profesionale a deţinătorului, în domeniul şi în ocupaţia pentru care a fost eliberat, Manichiurist-Pedichiurist.
 • Un angajator nu va ezita să recruteze şi să selecteze forţa de muncă pe baza Certificatului de Competenţă, intrucat persoanele care prezintă un astfel de document sunt cu adevarat capabile şi işi demonstreaza competenţa la locul de muncă. Ambii vor avea de câştigat: angajaţi şi angajatori.
 • Echipa de evaluatori a centrului ofera servicii de evaluare si certificare competente profesionale, in scopul obtinerii certificatului de competente profesionale.
 • Procesul de evaluare se desfasoara conform procedurii de evaluare stabilita prin Ordinul nr. 4543/468/23.08.2004 al Ministerului Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.
 • Procesul de evaluare se desfasoara planificat pe parcursul a 30 zile pe baza instrumentelor de evaluare dezvoltate de centrul nostru.
 • In urma procesului de evaluare a competenţelor profesionale se va elibera un certificat de competenţe profesionale. Pe verso vor fi înscrise unităţile de competenţă pentru care candidatul a fost declarat competent.
 • Rezultatele procesului de evaluare competenţe profesionale pot fi contestate, conform Procedurii de contestatie a Centrului.

 

Trimite și prietenilor
Call Now Button