Terapie Reiki

In cadrul cursului beneficiarii primesc terapie pentru problemele lor de sanatate. Reiki este o metoda simpla si puternica de vindecare naturala bazata pe canalizarea unei energii vindecatoare in beneficiul propriu si al celorlalti.

Daca esti interesat sa-ti dezvolti anumite capacitati, sa ai un bun control asupra mintii, sa te vindeci in plan fizic si emotional, sa progresezi in plan spiritual, Reiki-ul este o cale ce-ti poate deschide usa transformarii tale armonioase pe toate planurile vietii.

Reiki-ul se adreseaza tuturor oamenilor care doresc sa evolueze. Puteti sa practicati Reiki indiferent de credintele pe care le aveti, acesta neapartinand nici unei religii sau curent filozofic. Reiki ofera cea mai mare libertate de a fi, fiind foarte flexibil, adaptandu-se realitatilor vietii cotidiene. Reiki este potrivit oricarei probleme ce implica o rezolvare energetica si psiho-spirituala.

Reiki te poate ajuta:

•    sa-ti imbunatatesti starea de sanatate si sa ai o capacitate de vindecare crescuta
•    sa-ti diminuezi nivelul stresului prin cultivarea echilibrului interior
•    sa-ti dezvolti abilitatile de a-ti atinge obiectivele personale
•    sa intri in armonie cu tine insuti si cu cei din jurul tau
•    sa ai o minte clara si o viziune mai ampla asupra vietii

Reiki Usui este cea mai importantă ramură a Reiki-ului tradiţional. In cadrul acestei metode se realizeaza o serie de acordaje in urma carora poti sa incepi sa folosesti energia si simbolurile Reiki in autotratament, tratarea altor persoane, pana la a deveni maestru Reiki. In cadrul acestui curs Reiki grad I iti vor fi oferite indrumari necesare pentru a putea practica Reiki precum si initierea corespunzatoare acestui grad.

Cateva din temele abordate:

  • invatarea notiunilor de istorie a sistemului Reiki
  • notiuni de auto-vindecare
  • invatarea pozitiilor mainilor pentru autotratment
  • metode de dezvoltare a abilitatilor si sensibilitatii la energie

In cadrul cursului vor fi prezentate notiuni de baza despre sistemul energetic uman precum si cateva metode de curatare a campurilor energetice.

Cursul se tine in weekend si este sustinut de: dna Maria Bican – maestru Reiki Usui, evaluator competente, psihoterapeut.

Tel: 0724 395 645 / 0765 263 911

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.