Hipnoterapie

Promotie, mari reduceri din pret. Curs Hipnoza terapeutica / Hipnoterapie

Tematica:

  • Sugestia si autosugestia
  • Inducerea in starea de transa
  • Inducerea in stare de hipnoza
  • Tehnici devindecare prin hipnoza

Hipnoza este o stare modificata de constiinta, asemanatoare cu relaxarea sau cu stariIe de meditatie. Hipnoterapia sau terapia prin hipnoza poate ajuta in ameliorarea/vindecarea pacienţilor cu  afectiuni nevrotice, gestionarea durerii, stresului, anxietatatii, insomniei, tulburari de atentie si memorie,  a traumelor, obsesiilor, atacurilor de panica şi a fobiilor, la eliminarea viciilor si dependentelor (fumat, alcool), producerea analgeziorei, afectiuni dermatologice, tulburari de dinamica sexuala, controlul greutatii corporale, tulburari nevrotice, cu efectele benefice asupra sistemului cardiovascular si respirator, activitatii creierului, diminuarea tumorilor. Terapia prin hipnoza este eficienta in eliminarea stresului, managementul relatiilor sociale si dezvoltarea unei gandiri pozitive.

Cine poate fi hipnotizat?
În hipnoterapie este foarte importanta participarea activă a persoanei supuse procesului. Oamenii de ştiinţă au descoperit că sugestibilitatea – capacitatea de a fi hipnotizat – diferă de la om la om.

Test pentru identificarea oamenilor care sunt susceptibili la hipnoză.

Intindeţi braţele înainte şi ţineţi palmele faţă în faţă, închideţi ochii şi imaginaţi-vă că o forţă magnetică vă aduce palmele laolaltă. Concentraţi-vă timp de un minut la această forţă, iar apoi deschideţi ochii. Dacă palmele dumneavoastră s-au apropiat în acest minut faţă de poziţia iniţială, aşa cum se întâmplă în cazul a 70% dintre persoane, înseamnă că sunteţi sugestibil(ă) şi, foarte probabil, hipnotizabil(ă).
Cercetătorii au descoperit că sunt susceptibile la hipnoză persoanele care se implică foarte mult în cărţi şi filme, simţind că personajele sunt reale, cele care intră într-o stare de transă atunci când fac sport şi cele care aveau prieteni imaginari în copilărie.

Participa la promotie, reducere 40% din pret.

Platesti 1000 lei in loc de 1500 lei

Sedinta de hipnoterapie dureaza pana la 120 minute. Programari la telefon. 0724 395 645 / 0765 26 39 11

Înscrie-te acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *