Curs specializare -Evaluarea starii de sanatate prin reflexodiagnostic si biorezonanta magnetica

In atentia terapeutilor, utilizatori de aparate de biorezonanta magnetica (aparate Quantum, Meta-terapie NLS/LRIS)

CURS SPECIALIZARE  Evaluarea starii de sanatate cu aparate biorezonanta  magnetica cu incepere imediata.

Curs specializare. Pret promotional Reducere 33% din pret pentru inscrieri pana la data de 30 iunie 2017. Platesti 1200 lei in loc de 1600 lei.

Acte  inscriere:  Copie CI, certificat nastere/casatorie, diploma bacalaureat, Aviz medic de familie „apt”

In urma examenului se elibereaza certificat de absolvire Reflexoterapeut Modul Curs specializare -Evaluarea starii de sanatate prin biorezonanta si reflexodiagnostic

REFLEXODIAGNOSTICUL

Consta in reperarea si interpretarea punctelor sensibile sau dureroase din zonele reflexogene, combinat cu informatiile primite din dialogul cu pacientul despre afectiunile si starea generala de sanatate.

Prin reflexodiagnostic se poate descoperi o suferinta morfo-functionala a organului corespondent, palpand punctul reflexogen specific. Punctele reflexogene devin dureroase la presiune datorita depunerilor de toxine din zona reflexogena, deci dereglarilor energetice, si au drept consecinta o proasta circulatie sanguina si nervoasa.

Boala se manifesta la presiune ca o inflamatie, cristale de nisip sau boabe de orez dureroase, aflate sub piele. Durerea este direct proportionala cu  gravitatea si vechimea afectiunii organului corespondent.

Depunerile de toxine in zonele reflexogene

In reflexologie se considera ca depunerile de toxine sunt principala cauza a imbolnavirii curente prin dereglarile circulatiei energetice, sanguine, a proceselor complexe ale asimilatiei si a functionarii generale a organismului. In esenta, putem spune ca depunerile de toxine in zonele reflexogene, ne indica o defectuoasa functionare a organului aflat in corespondenta si invers. Putem spune ca toxinele localizate in ficat produc hepatita si ciroza, cele localizate in pancreas produc diabet, toxinele din rinichi duc la nefrita si guta, cele din piele la dermatite si celulita, in articulatii produc artritele si reumatismul etc.

Principalii factori care conduc la aceasta acumulare nociva de toxine sunt modul de viata, de alimentatie, starea psihica si starea mentala. Acestea pot cauza circulatie sanguina isuficienta intr-un anumit organ sau zona corporala. Fracturile consolidate gresit sau calusurile vicioase la maini, picioare sau coloana vertebrala conduc la perturbari circulatorii si de influx nervos zonal care afecteaza organele corespondente. Folosirea de incaltaminte incomoda sau stramta timp indelungat conduce la perturbari zonale ce influenteaza negativ functiunile organice.

Quantum Analizor de Rezonanţă Magnetică

Corpul uman este un agregat format dintr-un numar foarte mare de celule ce se afla intr-o continua miscare, dezvoltare, diferentiere, regenerare, degenerare. Celulele se reinnoiesc prin diviziune celulara, 25 de milioane de celule se divid intr-o secunda la un adult, iar la nivelul sangelui rata de multiplicare este de 100 de milioane de celule pe minut. In procesul de diviziune si crestere, electronii ce orbiteaza in jurul nucleelor sunt incarcati electric si se misca cu o viteza foarte mare, emitand constant unde electromagnetice.

Semnalele undelor electromagnetice emise de corpul uman reprezinta starea specifica a organismului uman din acel moment si acestea sunt diferite in functie de starea corpului, sanatate, boala, etc. Daca putem determina aceste semnale electromagnetice, putem determina starea corpului.

Semnalele electromagnetice emise de corpul uman reprezinta o stare specifica a corpului. Aceste semnale sunt diferite in functie de circumstantele in care se afla corpul uman:

-sanatate

-starea preclinical de boala

-boala manifestata

Acest aparat Quantum prin undele electromagnetice  poate sa determine statusul  vital al organismului.

Colecteaza semnalele electromagnetice ale corpului, analizeaza starea de sanatate in comparative cu datele oferite de computer.

Quantum Analizor face o apreciere preliminara a tendintei, potentialului si parametrilor sub clinici la nivel de organe, detectarea timpurie a dezichilibrelor. Rapoartele /analizele sunt foarte important in stabilirea timpurie a tratamentului.

Avantajul acestor testari este ca  sunt non-invazive, practice, rapide, economice si usor de popularizat.

In urma  examenului de absolvire se elibereaza certificat de absolvire (vezi model)

 

Comentariile nu sunt permise.