Curs specializare Aromaterapie şi Fitoterapie

Au inceput inscrierile pentru Curs specializare Aromaterapie şi Fitoterapie acum si cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE  (acreditat de Ministerul Muncii)!

Aromaterapia a devenit una dintre metodele de vindecare naturală cu cea mai rapidă răspândire în multe ţări ale lumii. Şi-a câştigat cu rapiditate respectul din partea medicilor tradiţionali şi a aromaterapeuţilor calificaţi care nu lucrează numai în particular, ci şi în spitale, ospicii şi cabinete medicale.

Arta aromaterapiei foloseşte uleiuri esenţiale pure, extrase din diferite părţi ale plantelor şi ale copacilor. Aceste substanţe naturale, parfumate, lichide, considerate de obicei „forţa vieţii” sau „sufletul” plantelor, au o mulţime de proprietăţi terapeutice. Scopul cursului de Aromaterapie si Fitoterapie este de a vă sugera cum să folosiţi uleiurile esenţiale si plantele medicinale într-un mod sigur şi eficient pentru prietenii şi familia dumneavoastră, fără să provocaţi efecte secundare dăunătoare, cum este cazul multor medicamente sintetizate. Informaţiile din cursul specializare Aromaterapie si Fitoterapie va fi, de asemenea, foarte folositoare celor care studiază sau practică aromaterapia.

Promotie valabila pentru inscrieri pana la data de 17 noiembrie.  Se ofera reducere de 10% pentru fiecare persoana recomandata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS: Informatii despre Remedii florale Bach -Kramer.

Programari cursuri:

  •  17-20 noiembrie 2018
  •  03-06 decembrie 2018
  •  07-10 ianuarie 2019

Numai la noi cu Certificat de absolvire!

Calea spre sănătate este să faci în fiecare zi o baie parfumată şi un masaj aromat „

Ne rezervam dreptul de a modifica datele de incepere a cursurilor in functie de solicitari.

Puteti beneficia de promotia lunii , daca achitati cursul si rezervati loc pentru oricare luna.

Taxa inscriere curs 50% din pretul cursului.

!Plata integrala a cursului se face la inceputul cursului/modulului.

Pentru a beneficia de inscrierea la examen si obtinerea Certificatului de absolvire pentru Specializarea Aromaterapie şi Fitoterapie trebuie sa absolviti ambele module.

Dupa absolvirea examenului veti obtine un certificat de absolvire cu denumirea Reflexoterapeut – Modul: Aromaterapie si Fitoterapie.

Va asteptam cu drag!

Informatii si inscrieri:
📞
0724 395 645 / 0765 263 911
📧 vindecativiata@gmail.com
📧 maranca.terapii@gmail.com
vindecativiata.ro /www.maranca.ro

AUTORIZATIA NOASTRA pentru cursul REFLEXOTERAPEUT:

Comentariile sunt închise.