Analize Biorezonanta

BIOREZONANTA – DIAGNOZA BIO-INFORMATIONALA (scanare spectrala non-lineara a campurilor electro-magnetice biologice)

Cabinet de Terapii Alternative te asteapta cu o oferta de nerefuzat48e2

TESTARE SI TRATAMENT pentru regenerare celulara cu cel mai performant aparat de ultimă generaţie de medicina cuantica 8D-LRIS din gama analizoarelor 3D-NLS pe principiul rezonanţei electro-magnetice care analizeaza si trateaza/regenereaza NON-INVAZIV starea ţesuturilor şi organelor, celulelor, ADN-ului, cromozomilor, etc.

Acest aparat asigura o diagnosticare exacta, pe mai multe planuri, inclusiv al aurei.

Functiunile de diagnoza prin biorezonanta magnetica si terapie de reechilibrare energetica consta in transmiterea catre zonele afectate a semnalelor „corectoare” (lugimile de undă care corespund stării de organ / ţesut sănătos) din baza de date (Meta-terapie). Ca urmare a recepţionării acestor semnale, sunt stimulate procesele de vindecare, procese care vor continua şi după finalizarea Meta-terapiei. Re-evaluarea s tratamentul cu biorezonanta intr-un set de minim 5 sedinte la un interval de 3-5 zile. în funcţie de răspunsul fiecărui pacient.
Corpul uman este un agregat format dintr-un număr imens de celule ce se află într-o continuă mișcare, dezvoltare, diferențiere, regenerare, degenerare.

Celulele se reînnoiesc prin diviziune celulară, 25 de milioane de celule se divid într-o secundă la un adult, iar celulele sângelui se reînnoiesc cam 100 de milioane pe minut.

Aparatul 8 D LRIS are ca principiu de funcționare analiza cuantică a rezonantei magnetice si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina, bio-informatica, inginerie si din alte domenii. Folosind medicina cuantica ca baza teoretica, acest echipament electronic colecteaza campul magnetic slab al celulelor corpului uman, il analizeaza si determina starea de sanatate a persoanei testate, principalele sale probleme, scotand in evidenta recomandari standard de prevenire a bolilor.
Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial. Precizia de diagnostic pentru organe este de cca 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, pana la 85%.
Orice afectiune poate fi privita ca o eroare in sincronizarea armonioasa a respectivului organ cu functionarea intregului oragnism. Asemenea erori pot fi cauzate de diferite surse care la randul lor pot fi privite ca oscilatii electromagnetice dezechilibrate care interfereaza cu functionarea normala a organismului.
Terapia se aplica printr-o influenta asupra corpului pacientului cu o combinatie de diferite oscilatii electromagnetice modulate, de foarte joasa frecventa. Aparatul 8 D LRIS produce aceste oscilatii, asigurand astfel o corectare a echilibrului energetic al organismului.
Prin aceasta terapie se  analizeaza si remediaza din aproape in aproape 12 categorii mari de sisteme, 256 de detalii ale organelor, glandelor, celulelor, diagnosticheaza peste 4000 de tipuri de boli.

meta terapie

b2e067e9c7e2f3b3ae4c61f51cbc

imgnf

poze scanare 2

poze scanare

Cu ajutorul acestei metode pot fi diagnosticate şi tratate o multitudine de afecţiuni. Aparatul poate scana orice ţesut, organ, aparat, sistem sau zonă a organismului, de exemplu:
– Aparat cardio-vascular: inima, artera aortă, arterele membrelor superioare şi inferioare- Aparat respirator: plămani, bronhii, trahee, laringe, etc.
– Aparat digestiv: esofag, stomac, duoden, intestine, ficat si vezică , pancreas
– Aparat urinar si reproducător: rinichi, uretere, vezică urinară / uter, trompe, ovare la femei sau testicule, prostată la barbaţi
– Sistem osteo-articular şi muscular: coloană vertebrală, oasele bazinului, genunchi, etc.
– Sistem nervos central şi periferic: creier, măduva spinării, nervi periferici
– Sistem endocrin (glande): tiroidă, pancreas, suprarenale, etc.
Deasemenea, se pot depista microorganisme prezente în diferite ţesuturi (bacterii, viruşi, paraziţi) şi alergeni – substanţe din mediu la care pacientul ar putea dezvolta alergii (produşi chimici, praf, polen şi multe altele).

Metoda se poate aplica oricui. Nu există limită de vârstă. Nu există reacţii adverse. Nu există interacţiuni negative cu alte forme de tratament. Se poate repeta de foarte multe ori. Nu se folosesc raze X. Câmpul la care ne expunem este de 100 de ori mai mic decat la un RMN – rezonanţă magnetică nucleară. Beneficiile metodei în schimb sunt substanţiale!

Investigaţia durează între 30 de minute si 2 ore – în funcţie de gravitatea problemelor găsite, aparatul “scanează” mai atent în zonele cu probleme şi astfel este necesar mai mult timp.

În ceea ce priveşte TRATAMENTUL, aparatul poate transmite – la comanda frecvenţele corecte (frecvenţele de organ sănătos) către zonele afectate (terapie prin frecvenţe, “Meta-terapie”). Alături de acestea, pacientul mai primeşte consiliere, tehnici de terapii alternative si  fitoterapie (plante medicinale) în funcţie de afecţiunile găsite.

Care sunt AVANTAJELE metodei?
• Investigaţia prin biorezonanţă electro-magnetica este o metodă sigură şi eficientă de diagnostic şi tratament a întregului organism. Informaţiile pe care le oferă nu ar putea fi obţinute decât prin zeci de alte consulturi şi analize la un loc, şi nici atunci cu aceleaşi detalii.
• Metoda este non-invazivă (nu este agresivă pentru organism), se poate repeta ori de câte ori este nevoie, rezultatele sunt reproductibile.
• Sunt evaluaţi multipli parametri funcţionali, organici, informaţionali într-un interval scurt de timp.
• Se evaluează stresul acut sau cronic.
• Se evaluează agresiunea câmpurilor electro-magnetice externe, a iradierii şi a altor forme de câmpuri nocive.
• Se depistează precoce factorii de risc, predispoziţiile pentru anumite boli şi modificările funcţionale precoce în stadiul preclinic. Altfel spus, este foarte utilă în prevenirea îmbolnăvirii.
• Chiar şi când boala este deja instalată, oferă un tratament eficient, fără reacţii adverse, fără interacţiuni negative cu alte forme de tratament (medicamente, acupunctura, etc). Se pot aplica terapii complexe de reechilibrare, desensibilizare, etc..
• Se depistează încărcarea microbiană, toxică şi alergenică.
• Se determină starea sistemului imunitar şi parametrii homeostaziei.

  • Preţurile variază în funcţie de timpul necesar investigaţiei (în funcţie de numărul şi gravitatea problemelor găsite vor fi “scanate” automat în detaliu zonele respective afectate). Iniţial este recomandata o evaluare globală a întregului organism pentru depistarea tuturor proceselor patologice, inclusiv a celor subclinice, ulterior durata şi implicit costul şedinţelor vor scădea. Necesitatea reluarii tratamentului pentru anumite zone depinde de reactivitatea proprie a organismului, de capacitatea de recuperare si vindecare.
  • EVALUARE GLOBALA (întreg organismul + parametrii biologici principali) + prima sedinta de TRATAMENT (aprox. 2 ore) 200 RON
  • EVALUARE PARTIALA (anumite zone,  organe) + TERAPIE, 90 min, 150 RON
  • Re-evaluare globală de CONTROL + TRATAMENT + Terapie, 50-75 minute, 100-150 RON
  • ABONAMENT 10 SEDINTE pret 800 RON
  • ABONAMENT 5 SEDINTE pret 500 RON

¤ Reduceri 20 % pentru pensionari, studenţi, alte categorii ¤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *