DESPRE NOI

Ca sa intelegi ce facem noi, nu trebuie sa ai vreun bagaj special de cunostinte, ci doar sa simti cu inima. Noi iti oferim cel mai sigur si mai complex suport pentru a invata o meserie pusa in slujba oamenilor si care te va apropia de oameni. Vei fi in mijlocul lor, ii vei putea ajuta si astfel te vei ajuta pe tine.

Pentru a cladi o cariera este suficient sa vrei sa faci un exercitiu de inima si suflet…atat! Restul vine de la sine!

Scopul nostru prin latura de instruire este de a te ajuta sa reusesti in industria de sanatate. Iti punem la indemana o serie larga de calificari, iti oferim posibilitatea alegerii unei cariere.

Alege din gama noastra larga de cursuri si, in timp record, intre 3 si 30 de zile vei fi calificat intr-o meserie dorita. Alaturi de noi poti deveni terapeut, prin cursurile de bionenergie, tehnica presopunctura, tehnica theta healing, reiki si vei trai dorinta inaltarii spirituale prin abordarea tehnicilor specifice.

Cu noi vei deveni mai bun, mai calm, mai ingaduitor, mai sanatos, intr-un cuvant: cu siguranta te vei schimba! Va fi o consecinta naturala si fireasca. Noi suntem o investitie sigura!

Poti fi sigur de cel putin 5 motive pentru care merita sa ne cauti:

– esti in permanenta legat de oameni si socializarea este o necesitate pentru oricare dintre noi, indiferent de varsta!

– poti gasi oricand un loc de munca placut care sa iti poata sa satisfactii si pentru ca devii util, vei simti bucuria implinirii. Aceasta este si o conditie de a te incuraja si a-ti stimula stima de sine si dorinta de a face bine celui de langa tine.

– poti sa-ti dezvolti pasiunea de a cunoaste permanent noutati in lumea medicala.

– poti avea legaturi cu profesionisti si personalitati din domeniu si acces la produse deosebite.

– iti poti construi pe cont propriu, cu bani putini, una dintre cele mai placute si atragatoare afaceri.

 

Noi iti oferim cunostinte suficiente pentru a-ti dezvolta o experienta personala si a dobandi abilitatile ce te pot ajuta chiar sa-ti dezvolti o cariera de succes.

Calitatea inalta a cursurilor te va ajuta sa ajungi la un nou nivel de instruire personala.

Atat Terapiile Alternative cat si  Medicina Integrativa contribuie cu tehnici specifice la ingrijirea sanatatii pacientilor, prevenirea bolilor si a dezechilibrelor energetice, pentru obtinerea sanatatii optime pe timpul vietii.

Medicina Integrativa este un tip de medicina orientata spre vindecarea pacientului ca intreg (holistic) si care ia in calcul nu numai corpul fizic ci si cel energetic, mental si spiritual.

Medicina integrativa este denumita si ”noua medicina”, ea combina tehnici terapeutice alternative si complementare (masaj, tehnici de presopunctura si reflexoterapie, bioenergoterapie, reiki, hipnoterapie, nutritie, fitoterapie, acupunctura) cat si  terapii medicale pentru care exista o dovada de calitate stiintifica ridicata de siguranta si eficienta (Centrul National pentru Medicina Complementara si Alternativa, USA).

Terapiile alternative cuprind un ansamblu de practici medicale care folosesc tehnici si remedii naturiste care actioneaza asupra psihicului uman, structurilor corpului fizic, energetic, mental si spiritual.

 

4

 

 

Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s